Klinikker

Vi er en spesialklinikk med et bredt spekter av kosmetiske behandlinger og operasjoner.

Novelaklinikken Tønsberg

Novelaklinikken Tønsberg er en spesialklinikk med et bredt spekter av kosmetiske behandlinger og operasjoner. Det aller beste utstyret innen kosmetisk behandling og kirurgi, erfarne kirurger og kvalifiserte behandlere sikrer deg best mulig resultat. Hos oss får du kompetanse og kvalitet i alle ledd, og det viktig for oss at du kjenner deg trygg og godt ivaretatt fra du kommer inn døren. Her møter du utelukkende kirurger, leger, sykepleiere og hudpleiere med lang erfaring og spisskompetanse innenfor sitt område.  

Vi tilbyr en rekke behandlinger innen laserbehandlinger, injeksjoner, medisinsk hudpleie, permanent make-up, negler og vipper samt permanent fettfjerning med SmartLipo laser og fjerning av cellulitter.  Kirurg Nikolai Paus Grova er den i landet som har lengst erfaring på dette feltet, har behandlet flest kunder og kan vise til svært gode resultater. Før-etter-bilder er tilgjengelige på klinikken. Kom innom for en uforpliktende samtale.

Novelaklinikken ligger sentralt i Tønsberg, rett ved Farmandstredet.  Lett tilgjengelighet med bil (parkeringsplasser rett ved), buss, tog og båt.

Les mer om våre behandlinger her:

 

 

Kontakt
Baglergaten 1, 3110 Tønsberg
Tlf: 48 40 45 45
Åpningstider
Ansatte hos Novelaklinikken Tønsberg
Nikolai Paus Grova
Ansvarlig kirurg

Spesialist i ortopedisk kirurgi og idrettsmedisin. Spesialist i SmartLipo, laser og kosmetisk medisinske behandlinger. Hyppig benyttet foredragsholder i kurs om laser og kosmetiske behandlinger.

Underviser og lærer opp leger fra inn- og utland i SmartLipo og trådløft. Den i Norge som har behandlet flest med SmartLipo laserlipolyse.