Klinikker

Vi er en spesialklinikk med et bredt spekter av kosmetiske behandlinger og operasjoner.

Novelaklinikken Trondheim

Novelaklinikken Trondheim er en spesialklinikk med et bredt spekter av kosmetiske behandlinger og operasjoner. Det aller beste utstyret innen kosmetisk behandling og kirurgi, erfarne kirurger og kvalifiserte behandlere sikrer deg best mulig resultat. Hos oss får du kompetanse og kvalitet i alle ledd, og det viktig for oss at du kjenner deg trygg og godt ivaretatt fra du kommer inn døren. Her møter du utelukkende kirurger, leger, sykepleiere og hudpleiere med lang erfaring og spisskompetanse innenfor sitt område.  

Vi tilbyr en rekke behandlinger innen laserbehandlinger, injeksjoner, medisinsk hudpleie, permanent fettfjerning med SmartLipo laser og fjerning av celulitter.  Kirurg Nikolai Paus Grova er den i landet som har lengst erfaring på dette feltet, har behandlet flest kunder og kan vise til svært gode resultater. Før-etter-bilder er tilgjengelige på klinikken. Kom innom for en uforpliktende samtale.

Novelaklinikken ligger sentralt i Trondheim, i Fjordgata der Nordre gate kommer ned, lett tilgjengelig med bil (parkeringsplasser rett ved), buss, fly, tog og båt.

Les mer om våre behandlinger her:

Kontakt
Fjordgata 31, 7010 Trondheim
Tlf: 45 2222 84
Åpningstider
Ansatte hos Novelaklinikken Trondheim
Nikolai Paus Grova
Ansvarlig kirurg

Spesialist i ortopedisk kirurgi og idrettsmedisin. Spesialist i SmartLipo, laser og kosmetisk medisinske behandlinger. Hyppig benyttet foredragsholder i kurs om laser og kosmetiske behandlinger.

Underviser og lærer opp leger fra inn- og utland i SmartLipo og trådløft. Den i Norge som har behandlet flest med SmartLipo laserlipolyse.

Kine Rønningen
Daglig leder

Kine er klinikkens daglige leder og estetisk sykepleier med 13 års erfaring i bransjen. Hun har et stort fokus på naturlige resultater og hos henne er man godt ivaretatt.

Anne Sundsetvik
Kosmetisk sykepleier

Anne er utdannet kosmetisk sykepleier ved Senzie Akademiet i 2020. Hun har et brennende engasjement for sunn hudhelse og naturlige resultater.