Klinikker

Vi er en spesialklinikk med et bredt spekter av kosmetiske behandlinger og operasjoner.

Novelaklinikken Tønsberg

Novelaklinikken Tønsberg er en spesialklinikk med et bredt spekter av kosmetiske behandlinger og operasjoner. Det aller beste utstyret innen kosmetisk behandling og kirurgi, erfarne kirurger og kvalifiserte behandlere sikrer deg best mulig resultat. Hos oss får du kompetanse og kvalitet i alle ledd, og det viktig for oss at du kjenner deg trygg og godt ivaretatt fra du kommer inn døren. Her møter du utelukkende kirurger, leger, sykepleiere og hudpleiere med lang erfaring og spisskompetanse innenfor sitt område.  

Vi tilbyr en rekke behandlinger innen laserbehandlinger, injeksjoner, medisinsk hudpleie, permanent make-up, negler og vipper samt permanent fettfjerning med SmartLipo laser og fjerning av cellulitter.  Kirurg Nikolai Paus Grova er den i landet som har lengst erfaring på dette feltet, har behandlet flest kunder og kan vise til svært gode resultater. Før-etter-bilder er tilgjengelige på klinikken. Kom innom for en uforpliktende samtale.

Novelaklinikken ligger sentralt i Tønsberg, rett ved Farmandstredet.  Lett tilgjengelighet med bil (parkeringsplasser rett ved), buss, tog og båt.

Les mer om våre behandlinger her:

 

 

Kontakt
Baglergaten 1, 3110 Tønsberg
Tlf: 48 40 45 45
Åpningstider
Ansatte hos Novelaklinikken Tønsberg
Nikolai Paus Grova
Ansvarlig kirurg

Spesialist i ortopedisk kirurgi og idrettsmedisin. Spesialist i SmartLipo, laser og kosmetisk medisinske behandlinger. Hyppig benyttet foredragsholder i kurs om laser og kosmetiske behandlinger.

Underviser og lærer opp leger fra inn- og utland i SmartLipo og trådløft. Den i Norge som har behandlet flest med SmartLipo laserlipolyse.

Maria
Hudpleier

Hos Maria kan du få alt fra klassisk hudpleie, til dypere renser og peelinger, massasje, fotpleie, innopen, hårfjerning med laser, Vippeextensions, CND shellac, hårfjerning med voks, farging av vipper og bryn, samt alt som har med hud å gjøre.

Kundeanbefalinger sier ”Maria er en rolig og behagelig terapeut og få behandling hos, massasjen hennes anbefales".

 

 

Tove
Kosmetisk sykepleier

Tove er sykepleieren hos Novelaklinikken Tønsberg, og har jobbet med faget i 13 år. Tove utfører behandlinger som injeksjoner for økt volum, rynkebehandling og overdreven svette. Fjerning av blodkar og hår med laser samt fraksjonert co2 laser.

Tove ser hver enkelt kunde, tar seg god tid og er nøye i sitt arbeid. Hos Tove er du i trygge hender hva enn det måtte være

Tina
Daglig leder

Tina er daglig leder i Tønsberg og har jobbet som linergist siden 2014, og har siden den gang jevnlig kurset seg i teknikker og fargelære hos Solvår Hegge v/sol PMU.

Tina utfører behandlinger som bryn, eyeliner, lepper og skjønnhetsflekk! Samt innopen, hårfjerning med laser, farging av vipper & bryn, LVL vippeløft og triactive. Hun tilpasser behandlingen hver enkelt kunde, er nøye og presis i sitt arbeid og er opptatt av naturlige resultater innenfor permanent makeup. Her er du i trygge hender.