Behandlinger

Vi er en spesialklinikk med et bredt spekter av kosmetiske behandlinger og operasjoner.
 

Hva kan Restylane gjøre for deg?

Restylane gir umiddelbare og langvarige estetiske resultater. Effekten er synlig øyeblikkelig – og siden det ikke er en kirurgisk behandling, slipper du sykemelding og kan fortsette dine daglige gjøremål med det samme. På bildet til høyre kan du se hva filler kan gjøre for deg.

HUDFORYNGELSE

  • Ansikt
  • Utringning / decollete og hals
  • Hender

 

RYNKEBEHANDLING MED NATURLIG RESULTAT

Iblant kan den beste skjønnhetsbehandlingen være en enkel injeksjon som glatter ut rynker og folder. Enkelte rynker gir ikke ansiktet ditt karakter, men plager deg i stedet. Ved hjelp av en injeksjon av en filler kan du forbedre utseendet raskt med langvarig resultat. Uansett om du måtte ønske å glatte ut kråketær, røkerynker, korrigere dype folder eller bekymringsrynker, har vi en løsning som gir optimalt resultat.

LEPPEUTFYLLING – FOR FYLDIGE LEPPER

Leppefillere er ikke bare for de som ønsker større lepper. Vi kan skape fyldigere lepper, framheve leppekonturene og lage en mer definert amorbue på en naturlig måte. Du kan også glatte ut linjer over leppekanten (røkelinjer) og gi en tørr leppe som har mistet sitt naturlige volum, friskheten og spensten tilbake.

Ofte er de små endringene de vakreste, og det er din naturlige skjønnhet som skal fremheves. Novelaklinikken tilbyr flere behandlinger for ulike behov og hver enkelt leppetype. Våre sykepleiere er autoriserte behandlere med lang erfaring med volum- og konturbehandlinger.

En filler kan gjøre følgende for smilet ditt:
    •    Skape mer leppevolum
    •    Definere leppekonturene
    •    Gjøre munnvikene gladere
    •    Redusere røkelinjer rundt munnen
    •    Sensuell finish:  "Heart lips"​ 

ANSIKTSKONTURERING - GJENOPPRETTE VOLUM OG KONTUR

Vi kan også gjøre kinnene fastere på en naturlig måte, og gi deg en mer definert hake.
 Hvis du føler at kirurgi er å gå for langt, kan vi bidra til å gjenopprette ansiktsvolumet på en naturlig måte. Ved å tilføre hake og kinn litt mer volum, former og framhever vi disse områdene, slik at du får et yngre og mer definert utseende.

Vi kan framheve ansiktstrekkene dine ved å lage:
    •    Mer definerte kinnben
    •    En mer definert hake

HUDFORYNGELSE SOM FORBEDRER HUDENS SPENST OG STRUKTUR

Skinboostere er en produktserie for hudforyngelse som forbedrer hudens spenst og struktur.
 Etter hvert som vi blir eldre endrer hudkvaliteten seg. Kollagen og elastinet i huden brytes ned, og distribusjonen og funksjonen til kroppens egen hyaluronsyre svekkes. Huden blir grovere og tørrere med mindre spenst. Den biologiske klokken spiller en viktig rolle i denne prosessen, det samme gjør livsstilsfaktorer som soling, røking og alkohol.

Skinboostere er en skjønnhetsbehandling som gir huden glød ved å glatte ut huden skånsomt og naturlig fra innsiden. Ved å fylle på med hyaluronsyre under huden, økes fuktbalansen og gir huden bedre spenst og struktur. Det er vitenskapelig bevist at skinboostere forbedrer hudkvaliteten, og produktet kan brukes til å forynge utseendet på ansikt, hals, utringning og hender.

  Vi kan forbedre hudkvaliteten på følgende områder:
    •    Ansikt
    •    Utringning og hals
    •    Hender

Behandlingen består i 3 behandlinger med 1-3 mnd mellomrom. Effekten av behandlingen kommer frem bedre og bedre de påfølgende månedene.  

 

Denne behandlingen utføres på alle våre klinikker.

 

Bestill gratis konsultasjon her

Filler behandling
FØR
Rynkebehandling med filler
Etter
Restylane lepper
Lepper før
Restylane filler
Lepper etter - Restylane gir naturlig fukt og fylde