Behandlinger

Vi er en spesialklinikk med et bredt spekter av kosmetiske behandlinger og operasjoner.
 

Permanent make-up

FAQ

1. Hva er semi permanent Make-up?

Permanent Make-up er en form for kosmetisk tatovering. Teknikken som benyttes til permanent Make-up refereres ofte til som "mikro pigmentering", "mikro pigment-implantasjon", ”countour Make-up”, eller "dermografi". Permanent kosmetisk Make-up teknikk består i å implantere bittesmå pigmenter ca 0,5 mm ned i huden - ned til dermis / lærhuden.
 BIOTEK BioResisten Colours er allergitestede mineralfarger. Ett til to påfyll er vanligvis påkrevd etter ca 2 uker og er inkludert i prisen. BIOTEKS spesialdesignede nåler og teknikk gjør behandlingen nærmest smertefri.
 2. Hvordan utføres behandlingen?


Behandlingen er en prosess, som inkluderer innledende konsultasjon, påføring av pigmenter og vanligvis en eller to påfyll etter 2-3 uker for å justere form, farge og eventuelt fargetetthet. 


 

3. Er behandlingen virkelig permanent?


Tekninsk sett kalles kosmetisk pigmentering permanent, fordi fargen implanteres i dermis (lærhuden) og ikke kan vaskes bort. Allikevel, som med all tatovering, vil fargen svekkes over tid og etterhvert nesten forsvinne. Pigmentene implanteres kun ca 0,5 mm ned i huden, mens tradisjonell kroppstatovering implanteres 2 mm ned og sitter dermed mye lenger / for alltid.
For å opprettholde et jevn resultat, anbefales det å fylle på etter en tid; – på bryn og lepper ofte annet hvert år – på øyne holder det ofte med hvert fjerde år. Hvor ofte en klient trenger påfyll avhenger imidlertid av cellefornyelsen i huden. Generelt kan man si at jo eldre man er dess lengre sitter PM (ca. 3 til 7 år)4. Er det smertefullt?


BIOTEKS nåler og teknikk gjør at påføringen av farge går raskere og det oppleves nærmest smertefritt i forhold til mange andre systemer. Det kan for noen oppfattes som ubehagelig. Men generelt sier de fleste at det ikke gjør vondt eller at det var mye mindre vondt enn forventet. Imidlertid anbefaler vi ikke utført PM like før og under menstruasjons-perioden.


5. Er det en sikker behandling?


Ja, systemet er benyttet i over 20 år i Italia og det er aldri påvist noen form for allergi. BIOTEK er dessuten det best dokumenterte systemet for semi-permanent Makeup i verden. Fargene vi benytter er EU-godkjente og bransjen har ingen indikasjon på at dette medfører noen som helst risiko.

6. Hvor lang tid tar en behandling?

Ca 30-60 min pr. enhet; avhengig av hva som ønskes utført.


7. Kan de med allergi mot vanlig makeup få behandling?


I ekstreme tilfeller gjør vi en allergitest 1-2 uker før behandling ved at vi implanterer litt pigment i f.eks. hodebunnen. Ut fra den vurderer man videre prosedyre, men i praksis kan selv de med meget ømfintlig hud få PM.

8. Hvem passer det for?


Kvinner og menn i voksen alder som ønsker en enklere hverdag. Behandlingen frisker opp og forsterker et konturløst ytre. Med PM blir vanlig diskrè makeup overflødig.


Spesielt godt egnet for de med: 
DÅRLIG / NEDSATT SYN, IDRETTSUTØVERE og alle som sliter i tidsklemma.
REKONSTRUKSJON ETTER OPERASJON - areola rekonstruksjon , samt arrkorrigering, redefinering av konturer etter ulykker eventuelt medfødte lidelser som for eksempel leppe- ganespalte
.
ALOPECIA – helt eller delvis manglende ansiktshår, inkludert øyebryn og/eller øyevipper

KJEMOTERAPI BRUKERE - delvis eller fullstendig hårløshet.

VITILIGO – hudområder som mangler pigment

ALLERGI - som ikke tåler vanlig Make-up.


9. Hvordan vil jeg se ut etter behandlingen?

Fargen vil umiddelbart være ganske sterk (40-50% forsvinner i løpet av første uken.) Etter dette er det normalt nødvendig med et påfyll etter 2-3 uker. Dette er inkludert i prisen.
Det kan dessuten oppstå en midlertidig hevelse som normalt forsvinner etter 1 til 2 dager. De første dagene tilføres huden en spesialkrem for å eliminere skorpedannelse. Dessuten bør man ikke utsette huden for sol, parfymerte produkter samt badstu de første dagene etter behandling.

Denne behandlingen utføres på klinikken i Oslo.


Er ikke dette din nærmeste klinikk? 
Les mer om vårt tilbud for pasienter fra hele Norge.