Behandlinger

Vi er en spesialklinikk med et bredt spekter av kosmetiske behandlinger og operasjoner.
 

Ansiktsløft med en tråd

Med årene endres ansiktet, og mange ser eldre ut enn de føler seg. Med en trådløft kan man stramme opp løs hud i ansikt og hals og gi en frisk glød uten kirurgi. Behandlingen utføres ved bruk av en enkel tråd og gir overraskende resultater.

Novelaklinikken ligger sentralt på Skøyen. Jeg kommer inn i en avslappet atmosfære, med levende lys og hyggelige ansatte. Med det nyeste innen teknologi, erfarne kirurger og kvalifiserte behandlere, er det ingen tvil om at du er i trygge hender. Klinikken tilbyr et bredt spekter av kosmetiske behandlinger og operasjoner og noe av det nyeste på markedet er trådløft.

Trådløft

Med årene endres ansiktet og mange ser eldre ut enn de føler seg. Ansiktet mister volum og kontur. Trådløft gir ansiktsløft uten kirurgi.


– De fleste ikke vil endre utseendet, men de ønsker å få tilbake det utseendet de engang
hadde, sier Dr. Nikolai Paus Grova. Behandlingen har nylig blitt utført på Homeira Emadpour. Jeg kunne aldri gjettet at hun er 48 år. Hun har et stramt kjeveparti og et åpnet blikk som ser naturlig ut. Nikolai viser meg før og etter bilder, og det er en betydelig forskjell.

Ansiktet mitt hadde begynt å falle, og jeg så sliten ut. Jeg er veldig fornøyd med resultatet, og behandlingen åpnet opp ansiktet, forteller Homeira engasjert.

Under behandlingen setter de en nål på oversiden av kinnbenene, og trekker en tråd igjennom kinnet og ned ved munnen. På denne tråden er det flere knuter. Disse gjør at når tråden strammes til, får ansiktet et løft. Resultatet varer i ca. to år, og det blir ingen merker i ettertid. Du kan fint gå på jobb dagen etter.

Lang erfaring

Behandlingen er stor i USA, men relativt ny i Norge. Novelaklinikken er en av få klinikker som tilbyr behandlingen. Den er også rimelig i forhold til andre behandlinger på markedet som gir liknende resultat. Novelaklinikken er sertifisert som kurssted på Silhouette Soft. Klinikken tilbyr også en rekke andre behandlinger. De er spesialister på Smart Lipo, som er en laser-assistert fettfjerning.

– Vi er den eneste klinikken hvor det er en kirurg som utfører behandlingen. Teknikken
strammer opp huden, og gir et jevnt resultat, sier Nikolai.

I tillegg tilbyr klinikken også laserbehandlinger som hårfjerning, sprengte blodkar, fjerning av pigmentflekker og oppstramming av øyelokk. Du kan også få utført tradisjonell hudpleie og behandlinger med Restylane og Botox. Dr. Nikolai Paus Grova forteller at de ansatte sendes på kurs jevnlig, for å hele tiden være fremst på kunnskap. Klinikken er lett tilgjengelig med bil, buss, tog og flytog. Bestiller du time til en av deres behandlinger, møter du utelukkende ansatte med lang erfaring og spisskompetanse i sitt område.

Last ned hele artikkelen

Behandlingen tilbys kun på vår klinikk på Skøyen.

Dr. Nikolai Paus Grova

Dr. Nikolai Paus Grova forteller at Novelaklinikken er en av få klinikker som tilbyr trådløft behandlingen i Norge.

Trådløft

Trådløft løfter ansiktet, og gir en frisk glød uten kirurgi