Behandlinger

Vi er en spesialklinikk med et bredt spekter av kosmetiske behandlinger og operasjoner.
 

Trådløft

Trådløft er den ideelle behandlingen for menn og kvinner som søker ansiktsløftning uten kirurgi. Dette er en ny metode som strammer opp slapp hud og gir ansiktet og halsen et friskere, glattere og mer ungdommelig utseende.

Tunge øyelokk

Tunge øyelokk? Hodepine fordi du hele tiden må løfte dem opp? Noen ganger kommer de til og med i synsfeltet når man ser til siden! Da kan vi hjelpe deg med en ny og skånsom behandling:  Oppstramming med fraksjonert CO2 laser!

Hudfornying med fraksjonert CO2 laser

Ikke bare gamle klassevenner blir eldre. Vi ser av og til, i et klart øyeblikk, at vi også faktisk begynner å forandre utseende. Huden mister sin glans og elastisitet, pigmentujevnheter og stadig dypere linjer rammer inn ansiktet, og utseendet forteller ikke lenger sannheten om den livlige personen som er inni. Dette kan vi gjøre noe med!
 

Rynke- og svettereduksjon

«På grunn av EU-reglement er det ikke lov for oss å nevne reseptbelagte legemidler noen steder, heller ikke for å informere. All informasjon vil bli gitt på konsultasjon. – Men du kan også ringe/sende oss en sms eller epost så kan vi svare på det du måtte lure på.»

Restylane

Hva er Restylane?

Når vi eldres mister huden fett, kollagen, elastin og hyaluronsyre som gjør at ansiktet mister volum og støtte. Ansiktets benstruktur og muskler mister også volum. Over tid fører dette til at vi begynner å se linjer, rynker og søkk, samt tap av volum, noe som er synlige tegn på aldring. 

Med Restylane (også kjent som "filler") får du et naturlig skjønnhetsløft basert på en tynn gelè av hyaluronsyre, som forøvrig finnes i bindevevet naturlig. Geleen injiseres i huden i små mengder via en svært tynn nål. Resultatet vises øyeblikkelig. Behandlingen brukes til å jevne ut furer og rynker, skulpturere lepper og forme ansiktskonturer.

Micro-tox bidrar til glattere og jevnere hud
Micro-tox

Novelaklinikken tilbyr - som den første i Norge - Micro-tox behandling med Microgold.  Dette er en ny og smertefri behandling som reduserer små linjer og rynker, trekker sammen porer, gir en glattere og jevnere hud, samt forbedrer overfladiske akne arr og pigmentflekker. 

Permanent hårfjerning med laser
Mange ønsker mindre hårvekst enkelte steder på kroppen. Populære steder å fjerne hår er legger, lår, bikiniområdet, mage, bryst og rygg for menn. Skal man først fjerne hårene, vil man gjerne at det skal vare lenge før hårene kommer igjen, det skal helst ikke gjøre så vondt og behandlingen skal være prisgunstig.
Permanent makeup

Våre Permanent Makeup-artister er spesialiserte innen både kosmetisk og medisinsk pigmentering og etterutdannes kontinuerlig. Med BIOTEK semipermanent make-up går påføringen mye raskere og det oppleves nærmest smertefritt i sammenliknet med de fleste andre systemer (grunnet nålenes overflate, stilling i forhold til hverandre og teknikken som benyttes ved påføring)