Behandlinger

Vi er en spesialklinikk med et bredt spekter av kosmetiske behandlinger og operasjoner.
 

Fettfjerning med CoolTech

Fettfjerning med CoolTech

CoolTech er en effektiv og sikker metode for å redusere uønskede problemområder, ved å kontrollert fryse bort fett.

Mange områder på kroppen er svært vanskelig å slanke eller trene bort. Irriterer du deg over for mye fett på mage, ”bilring”, ”love-handles” eller ”fett-puter” på ryggen under bh? Disse områdene egner seg svært godt for behandling med CoolTech.

Behandlingsteknikken Cryolipolysis gjør at vi kan fryse ned fettcellene uten å skade omkringliggende vev som hud, muskler, nerver og bindevev. Fettcellene tåler helt enkelt ikke kulde like godt som øvrig vev. Den kontrollerte nedfrysningen fører til celledød. De døde fettcellene forsvinner gradvis gjennom lymfesystemet.

Før behandlingen måles fettmengde og omkrets på området. Deretter plasseres spesielle håndstykker på avtalt område og vakuum skapes. Området som skal behandles suges inn i håndstykket og avkjøles gradvis til -8 grader. Noe ubehag er vanlig de første 10 min av behandlingen, men ikke slik at det kreves smertestillende. Behandlingen tar 70 minutter. Etter at håndstykkene er fjernet masseres området i noen minutter. Kunden bør selv også massere behandlet område de påfølgende dagene.

Studier viser i gjennomsnitt ca. 30% fettreduksjon etter en behandling, men resultatene varierer fra person til person. Noen trenger to behandlinger for å oppnå ønsket resultat. Hvert område kan behandles inntil tre ganger, med 6-8 ukers mellomrom. Allerede etter 2-3 uker ser mange en endring, mens endelig resultat ser du etter 8-12 uker.

Fettcellene som er døde er borte for alltid og forutsatt at vekten holdes stabil, er resultatet permanent. Vi anbefaler etterbehandling med Triactive/Eximia for optimalt resultat. Etterbehandling vil fremskynde kroppens prosess med å kvitte seg med avfallsstoffer og vil i tillegg kunne gi en hudoppstramming av behandlet område.

Denne behandlingen tilbyr vi for tiden ikke.