Behandlinger

Vi er en spesialklinikk med et bredt spekter av kosmetiske behandlinger og operasjoner.
 

SmartLipo

Brystreduksjon

Brystreduksjon med SmartLipo for kvinner

Store og tunge bryster kan gi smerter i nakke, rygg og skuldre, i tillegg til utfordringer med å finne BH og klær som passer. Mange kvinner er ikke klar over at man kan bli operert for dette og går i årevis med unødvendige plager. Etter en brystreduksjon opplever mange en forbedret livskvalitet og hverdag.

Novelaklinikken tilbyr som den eneste i Norge, brystreduksjon med SmartLipo-laser. 

SmartLipo fettfjerning med laser er en moderne og svært skånsom metode for å fjerne uønsket fett permanent. Novelaklinikken har vært ledende aktør på markedet i 8 år, og i løpet av disse årene har vi behandlet mer enn 3500 menn og kvinner. 

De som har større bryster enn de ønsker, kan med SmartLipo på en enkel måte få brystene redusert så mye eller lite de måtte ønske. Det blir knapt synlige arr, kun noen små hull i huden der laseren først skånsomt varmer opp fettet før det forsiktig suges ut. I tillegg vil laservarmen føre til at huden på på brystene strammes opp i etterkant av behandlingen. Selve inngrepet er så skånsom at det utføres kun med lokalbedøvelse, og de aller fleste går tilbake på jobb allerede dagen etter.

 

Mannepupper - Gynecomasti

Hvorfor opplever menn at brystene blir større?

De fleste menn har litt kjertelvev i brystene. Noen har mer enn andre og noen får dannet mer etter hvert som hormonene i kroppen endres med alderen. Det er ikke noe galt eller uvanlig med det. I tillegg får man noe mer fett i brystene når man blir eldre, samtidig som at også enkelte ungdommer har mer fett lagret her enn andre. På samme måte som at noen har dobbelhake og andre ikke.

Mange menn trives ikke med sine bryster, selv om de ikke nødvendigvis er veldig store. En stor mage er ofte lettere å akseptere og er for mange som en «dårlig venn» å regne. Hengende bryster er imidlertid oftere befengt med komplekser og vide T-skjorter.


 

Hvilke tiltak kan gjennomføres for å bli kvitt problemet?

Det er lite man kan gjøre selv for å bli kvitt brystene, annet enn å slanke seg så mye at også fettet i brystene blir redusert. Fettet kommer dessverre tilbake så fort man spiser normalt igjen, da fettcellene ikke er redusert i antall uansett hvor grundig man slanker seg og evt trener.

Dersom man ønsker en endelig løsning på problemet, må fettet bort. Antall fettceller må reduseres - en gang for alle.

Hva er fordelene med laser som teknikk for fjerning?

Laserlipolyse eller SmartLipo, som teknikken også kalles, er først og fremst en mer skånsom behandling enn kirurgiske alternativer. Behandlingen trenger kun lokalbedøvelse, ingen narkose, hullene i huden og laserfiberen er kun noen millimeter store og fettet smeltes kontrollert og trygt. Når fettet er smeltet og blitt til en slags olje, suges det ut og blir borte for alltid.

Laseren varmer i tillegg opp hud og bindevev slik at man får en synlig og god hudoppstramning etter behandlingen. Det er svært lite smerter forbundet med laser-behandlingen, og man kan fint gå på jobb allerede neste dag.

Hva er prosedyren etter behandlingen?

Etter behandlingen anbefaler vi et kompresjonsbelte eller elastisk treningsplagg, slik at huden holdes stramt inntil kroppen mens det tilheler.

En ukes tid etter laser-behandlingen, kommer de fleste til etterbehandling med ultralyd og vakumdrenasje med Triactive / Eximia apparatene, for å myke opp ømme, harde områder og fjerne evt hevelse. Dermed kommer man seg raskere tilbake i full aktivitet/trening og resultatet blir raskere stramt, jevnt og fint.

 

Denne behandlingen utføres på alle våre klinikker.

Bestill gratis konsultasjon her