Behandlinger

Vi er en spesialklinikk med et bredt spekter av kosmetiske behandlinger og operasjoner.
 

RASKERE RESULTAT

KOMBINASJONSBEHANDLING AV SMARTLIPO + TRIACTIVE ELLER EXIMIA GIR RASKERE RESULTAT

Ca 7 dager etter inngrepet er det optimalt med 1-2 behandlinger pr uke i 4 uker med kombinasjonen av lymfedrenasje og ultralyd.  Du får da et raskere og jevnere slutt-resultat, strammere hud og får raskt fjernet eventuell gjenværende hevelse i operasjonsområdet. 

 

DIETT

Forut for behandlingen bør man spise normal kost.  Dermed er fettcellene ”avslappet” og mer mottakelige for laserstrålene.  Etter behandlingen, derimot, er det mye å vinne på å spise lite fett og karbohydrater i 1-2 mnd.  Fettcellene som er skadet under behandlingen dog ikke smeltet og sugd ut, vil i større grad dø når de ikke får fett tilført.  Dermed kommer immunforsvaret og fjerner også disse som ellers kunne ha overlevd.

I disse 6-8 ukene skjer det en økning av fettforbrenning i kroppen, iom at alle de skadde fettcellene skal ryddes bort av immunforsvaret.  Dette påvirker forbrenningen i resten av kroppen også.  Spiser man således fettfattig denne tiden, vil fettlagrene også andre steder på kroppen bli utsatt for denne økte fettforbrenningen. Mange synes derfor dette er et gunstig tidspunkt å legge om evt fettrikt kosthold, gevinsten er som forstås spesialt stor i tiden etter operasjonen.

 

SPESIELT FOR DEG SOM BOR LANGT BORTE

Smartlipo er en populær form for fettfjerning og vi behandler personer over hele landet. For deg som bor lenger unna enn ca 1 times reise, har vi et eget opplegg:

Etter at du har meldt din interesse, ringer legen deg tilbake og gjør en telefonisk konsultasjon. Du sender bilder av de områdene du ønsker behandlet til ham, og som vår erfarne kirurg vil vurdere. Alt skjer selvsagt med full diskresjon.

Deretter avtaler dere detaljene om behandlingsform, tidspunkt etc. På behandlingsdagen vil legen foreta en personlig konsultasjon før inngrepet, for å sikre at det ikke er noen misforståelser eller annet uforutsett. Etter behandlingen kan du reise hjem igjen samme dag.

For mer informasjon, ta kontakt så vil vi besvare alle spørsmål så godt vi kan.
 

 

Denne behandlingen utføres på alle våre klinikker.

Bestill gratis konsultasjon her