Behandlinger

Vi er en spesialklinikk med et bredt spekter av kosmetiske behandlinger og operasjoner.
 

RISIKO OG BIVIRKNINGER

Det er tidligere ikke blitt beskrevet bivirkninger som større blødninger eller fettblodpropper etter laser-lipolyse. Teoretisk skulle det heller ikke være noen risiko for dette, ettersom laseren ikke kan ødelegge store blodkar i fettvevet. Også ved aspirering (utsuging) av det oppløste fettvev med stumpe kanyler, er risikoen særdeles minimal.

Men ved ethvert operativt inngreper det en risiko for infeksjon, selv ved sår som kun er på størrelse med et knappenålshode. Det er derfor viktig å være oppmerksom på tegnene på at man har fått infeksjon, og du må ta snarlig kontakt med klinikken om du skulle få slike symptomer.  Disse vil man gå grundig gjennom før behandlingen.

Ved selve laserbehandlingen finnes det en liten risiko for å få et lite brannsår rundt innstikksstedet. Målet med inngrepet er å fjerne hverken for mye eller for lite av det ekstra fettvevet. Det skal helst være et tynt fettlag under huden, ellers kan man fort se ”avmagret” ut. Likeledes skal avgrensningen til de ikke-behandlede områdene være jevn, slik at det ikke ser ut som om det er fordypninger i vevet.

Denne behandlingen utføres på alle våre klinikker.

Bestill gratis konsultasjon her