Behandlinger

Vi er en spesialklinikk med et bredt spekter av kosmetiske behandlinger og operasjoner.
 

Smartlipo

Permanent fettfjerning med smartlipo

Innen permanent fettfjerning er Laser-lipolyse det nyeste gjennombruddet. Teknikken er godt dokumentert, skånsom og stadig mer populær i USA, England, Italia, Tyskland, Sverige og nå også i Norge. Dette er en vitenskapelig utviklet teknikk for fettfjerning, som maksimerer effekten og minimerer bivirkningene man får ved tradisjonell fettsuging. I tillegg strammes huden opp.

Den første SmartLipo - laseren i Norge kom til vår klinikk i Kristiansand i 2009. I Oslo startet vi i 2011 og har siden da behandlet over 3000 kunder på våre forskjellige klinikker.  Vi var også de første som utviklet og satte i system etterbehandling med Triactive eller Eximia for å oppnå optimalt resultat av fettfjerningen. Egne erfaringer og solid medisinsk dokumentasjon viser gode resultater og mindre ubehag ved smartlipo enn tradisjonell fettsuging. Vår behandlingsmetode gir bedre resultat fordi den også strammer opp huden. Laseren sørger også for at blir effekten blir jevnere og plagene mindre etter behandlingen. 

HVA SKJER EGENTLIG?

Ved laser-lipolyse oppnår man tre hyggelige effekter
1.  Fettcellene skades
2.  De små blodkarene i fettet koaguleres ("tettes")
3. Huden strammes opp

1.  Fettcellene forsvinner

Laserenergien ødelegger fettcellene ved at cellemembranen brytes ned på en måte som er ufarlig for de øvrige cellene i kroppen.Fettet innenfor cellemembranen er flytende, og kan deretter skånsomt suges ut. Immunforsvaret vil på naturlig måte fjerne gjenværende skadde fettceller over de neste 6-8 ukene. Fra dag til dag og fra uke til uke vil du se du blir gradvis mindre – en hyggelig tid! Under prosessen med fettfjerningen har man økt fettforbrenning.  Det kan man dra nytte av dersom man ønsker å tape fett også andre steder på kroppen.  Da kan behandlingen fungere som en "kick-start" på økt forbrenning av kroppens overflødige fettansamlinger.  Det er motiverende når man ser at det man gjør (for en gangs skyld?) faktisk har effekt!

Minimale ubehageligheter under inngrepet. Vil ikke kalle det smerte engang, og jeg definerer meg ikke som veldig tøff med en høy smerteterskel. Men det var ikke vondt.

Kvinne, 42 år

2. De små blodkarene i fettet koaguleres

Laseren varmer opp de små blodkarene som ligger i fettvevet.  Skulle noen av disse bli skadet under operasjonen, vil de dermed være "tette". Derfor får man mindre blødninger, blåmerker, hevelser eller ømhet etter denne type operasjon enn ved tradisjonell fettfjerning.

3. Huden strammes opp

Laseren varmer også opp huden fra innsiden, der bindevevet er.  Huden stimuleres dermed til å danne nytt og sterkere kollagen, og resultatet blir at huden blir strammere.

FORDELER

• SmartLipo er mer skånsomt enn tradisjonell fettsuging.
• Minimalt med blødning
• Hudoppstrammende effekt
• Andre vevsstrukturer skades ikke
• Svært liten risiko for komplikasjoner
• Svært lite snitt i huden (1-2 mm)
• Kun lokalbedøvelse - ingen narkose
• Lite smerter - sjelden nødvendig med annet enn Paracet
• Du er raskt på bena igjen og kan normalt gå på jobb neste dag

VIL DU BLI BEHANDLET AV EN KIRURG?

Vi setter pasienttilfredshet, kvalitet og ekspertise i første rekke. Vår SmartLipo-lege er spesialist i kirurgi med over 15 års erfaring fra sentrale norske sykehus. Behandlingen hos oss er derfor også sikret i henhold til etablerte kirurgiske prinsipper og krav. Ikke alle SmartLipo-leger i Norge er utdannet kirurger. Hos oss er du i ekstra trygge hender!

Denne behandlingen utføres på alle våre klinikker.

Bestill gratis konsultasjon her