Behandlinger

Vi er en spesialklinikk med et bredt spekter av kosmetiske behandlinger og operasjoner.
 

Smartlipo test tekst
Smartlipo

Den første SmartLipo - laseren i Norge kom til vår klinikk i Kristiansand i 2009. I Oslo startet vi i 2011 og har siden da behandlet over 3000 kunder på våre forskjellige klinikker.  Vi var også de første som utviklet og satte i system etterbehandling med Triactive eller Eximia for å oppnå optimalt resultat av fettfjerningen. Egne erfaringer og solid medisinsk dokumentasjon viser gode resultater og mindre ubehag ved smartlipo enn tradisjonell fettsuging. Vår behandlingsmetode gir bedre resultat fordi den også strammer opp huden. Laseren sørger også for at blir effekten blir jevnere og plagene mindre etter behandlingen. 

Behandling av cellulitter

Cellulitter er en hudforandring som skaper små dumper og ”appelsinhud”- utseende på rumpe og lår. Årsaken til dumpene, er stramme bindevevs-bånd i fettet som over tid blir mindre elastiske, og dermed holder huden ”nede”. Fettet rundt vil da bule opp og man har en ”cellulitt”. Forverrende faktorer kan være røyking, alder, hormoner, arv og store vektforandringer. Vanligvis vet man imidlertid ikke hvorfor man har fått cellulitt, trøsten er at de aller fleste har det i en eller annen grad!

Fettfjerning med CoolTech

CoolTech er en effektiv og sikker metode for å redusere uønskede problemområder, ved å kontrollert fryse bort fett.

 

Figurforming
EXIMIA og TRIACTIVEs suksess ligger i kombinasjonen av ultralyd, radiofrekvens, lymfedrenasje og soft-laser som stimulerer lymfekarene. Effekten av disse kjente behandlingsformene gir langt bedre effekt sammen enn dersom behandlingene uføres hver for seg.