Behandlinger

Vi er en spesialklinikk med et bredt spekter av kosmetiske behandlinger og operasjoner.
 

Fjerning av hudutvekst

Føflekk / vorte

Mange har en føflekk eller utvekst et sted på huden og lurer på å få den fjernet. Føflekker skal sjekkes dersom de er ujevne i kanten, fargen eller i overflaten.  Er det den minste mulighet for fare ved føflekken, skal den ikke fjernes med laser. Der er vi meget konsekvente.

Ellers kan vi fjerne utveksten med vår CO2 laser, i lokal bedøvelse og nærmest uten at det blir synlig arr.

Hvordan fjernes de? 

Føflekker og hudutvekster fjernes ofte med laser. Vi fjerner jevne føflekker, klumper i huden og andre utvekster. Det er viktig å få vurdert av lege om laser er egnet.

Er man usikker på om en føflekk er i orden eller ikke, avstår vi fra laserbehandling. I så tilfelle må det fjernes kirurgisk.

Inngrepet med laser tar fra sekunder til minutter og er helt smertefritt etter først å ha fått lokalbedøvelse.

Gir fjerning av føflekker og utvekster arr?

Laserfjerning gir sjeldent arr.

Kosmetisk er det fine resultater med laser. I noen sjeldne tilfeller er det noen som får arr da de er såkalte arrdannere(keloidedannere).  Dersom det oppstår hudinfeksjon som ikke behandles med antibiotikakrem, kan man også få arr. 

Etter behandling

Etter en laser prosedyre vil det bli et sår som leger seg selv i løpet av kort tid. Ingen sying nødvendig. I etterbehandlingstiden er det så å si ingen smerter. Man må derimot være nøye med ikke å sole området på flere uker.

Denne behandlingen utføres på vår klinikk på Skøyen og i Kristiansand.