Behandlinger

Vi er en spesialklinikk med et bredt spekter av kosmetiske behandlinger og operasjoner.
 

Hudsliping

KRYSTALLSLIPING

Dette er metoden Madonna benytter seg av for å holde huden ung!

 
Oxy Megastation Elite+ har vunnet den prestisjefylte prisen som beste innovative produkt under Beautykongressen i Paris. Gjennom en nøye tilpasset blanding av rent oksygen og mikrokrystaller kan vi jobbe dypere og samtidig oppnå raskere resultat enn ved tradisjonelle
 hudslipingsbehandlinger. 

Behandlingen tilbyr dessuten et meget kontrollert alternativ til kjemiske syrebehandlinger og er derfor også ypperlig for gravide, ammende, personer som inntar medikamenter som f.eks Tetracyklin el andre tilstander som gjør huden mer sensitiv enn normalt. Maskinen er det nyeste innenfor moderne hudpleieteknologi.
 
Maskinen har hele 5 ulike arbeidsfunksjoner og vi kan derfor utføre de aller mest omfattende og effektive hudpleiebehandlingene som moderne teknologi kan tilby.

  Etter en grundig hudanalyse vil våre behandlere skreddersy den ultimate behandlingen av din hud. Huden vil bl.a føles yngre, få mer glød og linjene vil bli redusert.


 

Vakuum / bindevevsmassasje

I den første delen åpnes lymfene. Vakuumet gir et konstant sug som drenerer overflødig væske, stimulerer blod- og lymfesirkulasjonen, og klargjør huden for videre behandling. Dette er viktig for at huden skal få en optimal effekt av hele behandlingen, samt økt næringsopptak til huden.
  Dette gir en flott lifting effekt for både ung og voksen hud, og skaper ny spenst.

Sliping

1. Runde (glasskuler): - for tynn og sart hud, (fin sliping)
2. Firkantede (krystaller): - for sterk og tykk hud (grov sliping)

Siden vi benytter rent oksygen vil dette ha en legende effekt på området som behandles og man unngår rødflekkede områder og sårdannelser.

Oksygen Infusjon

Oksygen er essensielt for alt liv. Hudcellene trenger oksygen for å puste og regenerere. Et serum tilpasset din hudtilstand penetrer huden ved hjelp av lufttrykk med rent oksygen. Ved infusjonen fraktes antioksidanter og vitaminer ned i huden og gir økt cellefornyelse og regenerering av huden. Gjennom cellefornyelsen økes fibroblastenes proteiner som brukes til å bygge kollagen og elastin i huden. I behandlingen benytter vi ulike hudforyngende serum og aktivatorer som bl.a. a-b-c-vitamin, grønn og hvit te m.m., som alle er med på å styrke og forynge huden ytterligere.

Oksygen spray

Behandlingen avsluttes med oksygenspray som gir en jevn fordeling av velgjørende lotion og rent oksygen som både masserer, stimulerer og avspenner huden på en gang. Oksygensprayen tilfører huden næring, vitaminer og fuktighet. Til slutt påføres en nærende og helende krem. Perfekt behandling før festen!

Denne behandlingen utføres på klinikkene i Oslo og Kristiansand.

Bestill gratis konsultasjon her
 

OXY MEGASTATION ELITE +

Oxy Megastation Elite+ har vunnet den prestisjefylte prisen som beste innovative produkt under Beauty-kongressen i Paris.