Behandlinger

Vi er en spesialklinikk med et bredt spekter av kosmetiske behandlinger og operasjoner.
 

Hudterapi

Klassisk behandling for ansiktet som gjør huden klar og ren. Vi starter med
 en grundig rens, peeling og fjerner sorte prikker 
(hudormer/comedoner).  Vi bruker utstyr og preparater som sammen med en eksklusiv ansiktsmaske gir deg en gjennomfuktet hud med mer glans og glød. Behandlingen inkluderer massasje av 
hode og nakke/ skuldre.

 

Micro-tox

Novelaklinikken tilbyr - som den første i Norge - Micro-tox behandling med Microgold.  Dette er en ny og smertefri behandling som reduserer små linjer og rynker, trekker sammen porer, gir en glattere og jevnere hud, samt forbedrer overfladiske akne arr og pigmentflekker. 

 

Hudsliping

Oxy Megastation Elite+ har vunnet den prestisjefylte prisen som beste innovative produkt under Beautykongressen i Paris. Gjennom en nøye tilpasset blanding av rent oksygen og mikrokrystaller kan vi jobbe dypere og samtidig oppnå raskere resultat enn ved tradisjonelle hudslipingsbehandlinger.

Permanent hårfjerning med laser
Mange ønsker mindre hårvekst enkelte steder på kroppen. Populære steder å fjerne hår er legger, lår, bikiniområdet, mage, bryst og rygg for menn. Skal man først fjerne hårene, vil man gjerne at det skal vare lenge før hårene kommer igjen, det skal helst ikke gjøre så vondt og behandlingen skal være prisgunstig.

 

Fjerning av blodkar

Det er for dumt hvis man ikke vil gå i shorts eller skjørt fordi man har så "stygge ben"! Spesielt hvis grunnen er tynne, skjemmende blodkar. For disse kan fjernes med laser eller injeksjoner/skleroterapi! Enkelt og greit, 1-2 behandlinger og så er de borte, kommer ikke igjen!

Pigmentfjerning med laser

Fjerning av pigmentflekker gjøres ved behandling av laser. Ved melasma har vi andre behandlingsmetoder da det ikke egner seg med laser.

Fjerning av hudutvekst

Mange har en føflekk eller utvekst et sted på huden og lurer på å få den fjernet. Føflekker skal sjekkes dersom de er ujevne i kanten, fargen eller i overflaten.  Er det den minste mulighet for fare ved føflekken, skal den ikke fjernes med laser. Der er vi meget konsekvente.

Laserfjerning av tatoveringer

Novelaklinikken kan tilby deg profesjonell og effektiv fjerning av tatovering ved bruk av markedets beste laser. Dessverre finnes det tilfeller der man angrer på en tatovering man har fått, eller man kan ha fått en tatovering med dårlig kvalitet. Tidene skifter og hele tiden kommer det nye moter. Årsakene til å fjerne en tatovering er mange. Og nå er det kommet profesjonell hjelp som kan hjelpe deg med ditt ønske om å fjerne eller tone ned en tatovering.

ZO Skin Health

Et helhetlig hudprogram som korrigeringer hudtilstander som melasma, forstadier til hudkreft, dype rynker, aldersflekker, arr etter kviser og solskadet hud.

Green Peel

Green peel er en medisinsk utviklet peeling på ren plantebasis, uten kjemiske ingredienser som kan irritere huden. Med 100% av naturens egne naturlige aktive planter er Green Peel en trygg vei til optimal hudhelse.