Behandlinger

Vi er en spesialklinikk med et bredt spekter av kosmetiske behandlinger og operasjoner.
 

ZO Medical og Skin Health Hudprogam

Hudforbedrende kremprogram

Hudens aldring

God hudhelse kjennetegnes av en glatt og fast hud, med en frisk og jevn fargetone, uten skader eller medisinske problemer. Ung, sunn hud fornyer seg selv hver 5-6. uke, men under påvirkning av alder, gener og miljø avtar denne prosessen. Dette resulterer i ujevn hudtone og overflate samt redusert spenst og elastisitet. Etter hvert befinner vi oss stadig lenger fra barndomshudens klare rosenglød… Av ytre årsaker som akselererer hudens aldring er solen vår absolutt verste fiende, men også stress, tobakk, hormonelle endringer og sykdommer er med på å skade huden.

ZO forynger huden ved å stimulere til fornyet produksjon av kollagen og elastin. Det vil si at hudens styrke og elastisitet forbedres, og den naturlige aldringsprosessen reduseres. I tillegg åpnes tilstoppede porer, og blodsirkulasjon og væskebalanse forbedres. Resultatet blir en hud som både ser, føles og oppfører seg merkbart sunnere og friskere.

Veien til sunnere hud

ZO Medical og Skin Helath er et hudforbedrende kremprogram som hjelper deg dersom du har problemer med:

  • Rynker og fine linjer
  • Redusert spenst og elastisitet
  • Store porer
  • Kviser og arr
  • Ujevn og grå hudtone
  • Ujevn hudoverflate
  • Pigmentflekker
  • Solskadet hud

 

ZO Medical og Skin Helath  kan brukes alene som et effektivt hudprogram, eller i kombinasjon med andre behandlinger som fillere, kjemisk peel, laserbehandlinger og kirurgiske inngrep. I tillegg til å forbedre hudkvaliteten, vil ZO Medical og Skin Helath kunne bidra til raskere tilhelning etter et eventuelt kirurgisk inngrep på grunn bedret blodsirkulasjon.

Alle som begynner med ZO, får før oppstart tilpasset et individuelt program som skal følges til punkt og prikke. Underveis i behandlingsperioden kommer kunden inn for veiledning og vurdering, og vil følges tett opp av våre behandlere.

Kontakt oss gjerne for en gratis konsultasjonstime for vurdering av huden din.

Før og etterbilder av ZO Medical og Skin Helath  kremprogram ved 12 ukers behandling:

2b347f3ab32a2002a6679ced789a280a

 

Før og etterbilder av Obagi Nu-Derm kremprogram ved 8 ukers behandling:

5f15f3fe8062f2e5a8e605cd99189577

Denne produktene finnes og behandlingen utføres på alle våre klinikker.