ZO Skin Health

Et helhetlig hudprogram

Utføres med ZO Skin Health By Zein Obagi. En peeling med Retinol som nøkkelingrediens som er bevist å ha en positiv effekt på å «vekke» hudcellene. Peelingen stimulerer cellefornyelsen og kollagensyntesen, demper mørke flekker, jevner ut og styrker huden. Krystallslip exfolierer huden og fjerner døde hudceller med små krystaller som stimulerer kollagenproduksjon. God effekt på linjer, arr og jevner ut huden.

Dr. Zein Obagi – En hudlege utenom det vanlige.

Dr. Obagi er blitt sett på som en pioner innen hudforbedring i over 20 år.

Han utfordret den tradisjonelle behandlingen av hud og satte høye krav til dette med å forebygge hudens aldring og egen evne til å reparere seg selv.

Han etablerte en standard for å for definere det som er en sunn hud:

  • Jevn hudtone
  • Myk og elastisk hudstruktur
  • Minimalt med fine linjer og rynker
  • Fast, fyldig og motstandsdyktig hud
  • Klar hud med sunn glød

 

Dr. Obagi ses på som en av verdens fremste eksperter på hudforbedring, og er anerkjent for korrigeringen av hudtilstander som melasma, forstadier til hudkreft, dype rynker, aldersflekker, arr etter kviser og solskadet hud.

Zo Skin Health Et helhetlig hudprogram

Dr. Zein Obagi har utviklet et hudprogram i både produkter og behandling som har fokus på å aktivere og stimulere hudcellene til å ernære, reparere og fornye seg selv. Det er slik huden rett og slett skal fungere.

I Zo Skin Health inneholder det høye konsentrasjoner og aktive ingredienser som retinol(A-vitamin), avanserte peptider og virksomme antioksidanter.

Ved å tilføre dette hjelper det for å:

  • Gjenopprette sunn og vital hud
  • Redusere aldring og skadet hud
  • Stimulere og reparere cellefunksjonen
  • Opprettholde og beskytte huden

 

Zo Skin Health jobber helt ned på cellenivå slik at huden reparerer, fukter og vedlikeholder seg selv ved hjelp av Retinol.

Cellene drar nytte av alle de andre ingrediensene når de er aktive. Andre ingredienser er Q10, peptider, vekstfaktorer og antioksidanter. Produktene er med på å stimulere, eksfoliere og reparere huden så den kan være mer motstandsdyktig og ta vare på seg selv.

Hos oss utfører vi Zo Skin Health behandlinger i klinikk hvor vi tilpasser behandlingen til hver enkelt kunde. Dette i forhold til hudtype og ønsker.

Behandlingene utføres med skuldre og nakkemassasje om ønskelig. Godt for sirkulasjonen og generelt også bare veldig deilig velvære.

 

Denne behandlingen utføres på alle våre klinikker.