Behandlinger

Vi er en spesialklinikk med et bredt spekter av kosmetiske behandlinger og operasjoner.
 

Hudfornying med fraksjonert CO2 laser

Hudforbedring, rynkeredusering, oppstramming.

Ikke bare gamle klassevenner blir eldre. Vi ser av og til, i et klart øyeblikk, at vi også faktisk begynner å forandre utseende. Huden mister sin glans og elastisitet, pigmentujevnheter og stadig dypere linjer rammer inn ansiktet, og utseendet forteller ikke lenger sannheten om den livlige personen som er inni. Dette kan vi gjøre noe med!

Fraksjonert CO2 laser er det absolutt siste innen kosmetisk laser-teknologi, og “fornyer” ansiktshuden ved èn behandling. Den virker ved å sende et nettverk av laserstråler ned i huden, tett i tett. Man kan justere hvor tett og hvor dypt strålene skal gå. Med dette blir:

 1. Huden strammet opp
 2. Pigmentflekkene borte
 3. Rynkene mindre
 4. Porene mindre
 5. Gløden kommer tilbake.
   

Hvordan fungerer det?

Med ordet «fraksjonert» mener man oppdeling (fraksjonering) av én laserstråle ved hjelp av et glassfilter hvor dette fører til ekstremt mange mikroskopiske små stråler. Disse små strålene lager mange mikroskopiske sår i behandlingsområdet som går ned igjennom det øverste hudlaget. Behandlingen starter kroppens naturlige mekanismer til å produsere nye hudceller, kollagen og elastin. Kollagen gjør huden» stø» og sterk, mens elastin gir huden smidighet og elastisitet .

 • De om ønsker en strammere hud med mer glød
 • Tunge øyelokk og poser under øynene
 • "Røykelinjer" rundt munnen
 • Fine linjer/rynker.
 • Acne arr.
   

 

Etter behandlingen

Ettersom hvor dypt man ønsker å gå med laseren, vil det variere hvordan tiden etter behandlingen arter seg. Vanligvis vil man kunne gå tilbake på jobb samme eller neste dag, bare litt varm og rød i ansiktet. Dersom man avtaler en dypere behandling (acnearr, store porer, dype rynker) kan det tilkomme lett flassing.  Da er det noen som ønsker å planlegge behandlingen slik at den kommer før helg eller ferie. Vi tar alltid hensyn til kundens ønske og behandler i henhold til det.

 

Denne behandlingen utføres på alle våre klinikker.
Bestill gratis konsultasjon her