Klinikker

Vi er en spesialklinikk med et bredt spekter av kosmetiske behandlinger og operasjoner.

Novelaklinikken Kristiansand

Novelaklinikken Kristiansand en fortsettelsen av Kjøita Laserklinikk, som ble etablert i 2009.  

Vi har et bredt utvalg av behandlinger for hudfornyelse, rynkereduksjon, pigmentflekker, solskadet hud, sprengte blodkar, arr, akne, hårfjerning og fjerning av føflekker, hudpleie, medisinsk hudpleie og veiledning. Vi er stolte av å være først i Norge til å utføre fettfjerning med SmartLipo laser.

Vi tilbyr kun moderne utstyr som er FDA-godkjent og CE-merket. Alle behandlingene er vitenskapelig og medisinsk dokumenterte behandlingsformer. Vi har erfarne ansvarlige leger, sykepleiere og hudpleiere som sikrer deg profesjonelle vurderinger og et best mulig resultat.

Vi på Novelaklinikken ønsker til enhver tid å gi den beste kvaliteten på behandlingene og alle våre kosmetiske sykepleiere er autoriserte behandlere.

Vi deltar jevnlig på aktuelle kurs, kongresser og symposier rundt om i verden og samarbeider tett med andre leger, sykepleiere og hudpleiere.

Ring oss gjerne for mer informasjon på tlf 380 144 00 eller send en e-post til kristiansand@novelaklinikken.no.

Les mer om våre behandlinger her:

 

Velkommen til oss!


 

Kontakt
Markens gate 42, 4611 Kristiansand
Tlf: 38 01 44 00
Åpningstider
Ansatte hos Novelaklinikken Kristiansand
Dr. Nikolai Paus Grova
Ansvarlig kirurg

Spesialist i ortopedisk kirurgi og idrettsmedisin. Spesialist i SmartLipo, laser og kosmetisk medisinske behandlinger. Hyppig benyttet foredragsholder i kurs om laser og kosmetiske behandlinger.

Underviser og lærer opp leger fra inn- og utland i SmartLipo og trådløft. Den i Norge som har behandlet flest med SmartLipo laserlipolyse.

Anita P. Bergstøl
Daglig leder / Hudterapeut

Alltid blid og hjelpsom!

Hudterapeut og daglig leder med laaang erfaring med laser og kosmetiske behandlinger.  Vurderer i samråd med kirurg kunder som ønsker smartlipo.

E-post: anita@novelaklinikken.no

Hilde L. Henriksen
Kosmetisk sykepleier
Tone M. Holte
Kosmetisk sykepleier
Unnur Elisabet Fridfinnsdottir
Negldesigner