Klinikker

Vi er en spesialklinikk med et bredt spekter av kosmetiske behandlinger og operasjoner.

Novelaklinikken Elverum

Novelaklinikken flyttet inn i "Kvartalet" senter i Storgaten i Elverum høsten 2015.  

Vi er en spesialklinikk med et bredt spekter av kosmetiske behandlinger og operasjoner. Våre metoder er vitenskapelig testet og utviklet av internasjonalt ledende institutter og leger. Topp moderne utstyr, erfarne kirurger og kvalifiserte behandlere sikrer deg best mulig resultat. Hos oss skal du være trygg på at du er i de beste hender.

Novelaklinikken ligger sentralt i Elverum, med gode parkeringsmuligheter i nærheten. Klinikkens varemerke er kompetanse og kvalitet i alle ledd. Allerede ved ankomst vil du merke dette i vårt vareutvalg og vår service. Har du time til en av våre behandlinger, møter du utelukkende ansatte med lang erfaring og spisskompetanse innen sitt område.

Vi har et rikt tilbud innen hudpleie, fotpleie, injeksjoner, medisinsk hudpleie, laserbehandlinger inkl smartlipo fettfjerning og cellulittbehandling.  Les mer her:

Kontakt
Storgata 15, 2408 Elverum
Tlf: 48 12 55 35
Åpningstider
Ansatte hos Novelaklinikken Elverum
Nikolai Paus Grova
Ansvarlig kirurg

Spesialist i ortopedisk kirurgi og idrettsmedisin. Spesialist i SmartLipo, laser og kosmetisk medisinske behandlinger. Hyppig benyttet foredragsholder i kurs om laser og kosmetiske behandlinger.

Underviser og lærer opp leger fra inn- og utland i SmartLipo og trådløft. Den i Norge som har behandlet flest med SmartLipo laserlipolyse.