Klinikker

Vi er en spesialklinikk med et bredt spekter av kosmetiske behandlinger og operasjoner.

Novelaklinikken Skøyen/Bygdøy Allé

Novelaklinikken Skøyen har flyttet!  Ny adresse er Bygdøy Allé 51A (rett overfor Frogner kirke).  VI skifter derfor også navn til Novelaklinikken Bygdøy Allé.  Alt annet er imidlertid som tidligere, samme behandlinger og behandlere.  Ringeklokke ved døra:  001.

Novelaklinikken er en spesialklinikk med et bredt spekter av kosmetiske behandlinger og operasjoner. Det aller beste utstyret innen kosmetisk behandling og kirurgi, erfarne kirurger og kvalifiserte behandlere sikrer deg best mulig resultat. Hos oss får du kompetanse og kvalitet i alle ledd, og det viktig for oss at du kjenner deg trygg og godt ivaretatt fra du kommer inn døren. Her møter du utelukkende kirurger, leger, sykepleiere og hudpleiere med lang erfaring og spisskompetanse innenfor sitt område.  

Vi tilbyr en rekke behandlinger innen laserbehandlinger, injeksjoner, medisinsk hudpleie, permanent fettfjerning med SmartLipo laser og fjerning av celulitter.

Novelaklinikken ligger sentralt på Skøyen i Oslo, lett tilgjengelig med bil (parkeringshus rett ved), buss, tog og flytog.

Les mer om våre behandlinger her:

Kontakt
Bygdøy Allé 51A, 0256 Oslo
Tlf: 21 64 06 00
Åpningstider

Hverdager: 09.00 - 19.00
Fredager:    09.00 - 17.00
Lørdager:   10.00 - 15.00

Ansatte hos Novelaklinikken Skøyen/Bygdøy Allé
Dr. Nikolai Paus Grova
Ansvarlig kirurg

Dr. Paus Grova er spesialist i ortopedisk kirurgi og idrettsmedisin, i tillegg til spesialist i SmartLipo, laser og kosmetisk medisinske behandlinger. Hyppig benyttet foredragsholder i kurs om laser og kosmetiske behandlinger.

Underviser og lærer opp leger fra inn- og utland i SmartLipo og trådløft. Den i Norge som har behandlet flest med SmartLipo laserlipolyse.

Dr. Mariam Løfwander
Spesialist i kirurgi

Mariam Løfwander er spesialist i generell kirurgi samt bryst (-og endokrin) kirurgi med mange års erfaring fra noen av de største sykehusene i Norge, i tillegg til Volvat og Aleris.
Mariam legger vekt på personlig rådgiving og god kommunikasjon ved første møte. Her kan du stille spørsmål du lurer slik at du blir trygg i din avgjørelse.

Elin Merete Olsen
Kosmetisk sykepleier

Elin sin lidenskap i dette yrket er hudhelse, og det er alltid det som er utgangspunktet for hennes behandlinger. En hud som er frisk og i balanse, vil eldes senere.

Det er viktig å lytte til kundene, og deres behov og ønsker. Det er viktig å ha et estetisk blikk, og hennes oppgave er at de skal få et best mulig og naturlig resultat. Kundene skal føle seg trygg og ivaretatt.

Homeira Emadpour
Permanent Make-up og hudterapeut

Homeiras milde og varme vesen gjør enhver behandling til en opplevelse!

Hun er spesialiet i Biotek Permanent Make-up og har mangeårig kompetanse innen laser, Eximia og hudterapi.