Kundeerfaring

Få et innblikk i andres opplevelser hos Novelaklinikken.

Kvinne, 54 år

Etter at jeg stumpet røyken for noen år siden, raste kiloene på. Jeg tok grep og gikk turer og mosjonerte men ingenting hjalp. Jeg leste om Smart lippo og bestemte meg for å ta en konsultasjonstime ved Novelaklinikken på Skøyen. Her ble jeg veldig godt mottatt og under samtalen ble jeg godt orientert om hele prosessen. 

Kvinne, 51 år

Jeg er en "jente" på 51 år.  Har i mange år slitt med noen problemområder på kroppen min.  Dette er store ryggputer, overarmer, og lår.

Dette er noe jeg har forsøkt å få vekk med sunt kosthold, trening og alt man kan komme på av kremer etc. etc, uten at dette har gitt resultater.
Så tenkte jeg at nå må jeg må prøve å finne noe som virker for disse områdene.
Googlet litt og fant Novelaklinikken på Skøyen..
Kvinne, 42 år

Jeg er en kvinne fra Oslo som ønsker med dette å fortelle litt om min totale opplevelse rundt Smart Lipo kombinert med Eximia ved Novela Klinikken på Skøyen i Oslo. Hele denne prosessen startet med at jeg som person ikke var fornøyd med min kropp, og til tider ikke klarte å akseptere at min figur og vekt har økt sakte men sikkert de siste årene. Til tross for regelmessig trening og fokus på kosthold.

Mann, 36 år

Etter å ha vurdert en tid om jeg skulle gjøre noe med den evinnelige bilringen som, uansett hvor mye jeg har forsøkt, syntes å forbli standhaftig på sin plass, bestemte jeg meg for å få hjelp til å fjerne den. Jeg hadde sett et innslag på Tv om Smart Lipo, og resultatet innslaget viste syntes forlokkende. Jeg googlet temaet en del og bestemte meg rimelig kjapt for å få gjort inngrepet.

Kvinne 52 år.

Jeg har fått fjernet noen små puter i midjen, på underarmene og på lårene og føler meg mye flottere.  Når man begynner å bli voksen og har hatt tre svangerskap setter det noen spor. Vekten var godt innenfor det normale og jeg har alltid vært en ivrig mosjonist. Men ingen øvelser eller slankekur fikk bukt med disse 'depotene'.

Mariann, 28 år

Jeg er ung, men var likevel sikker på de forbedringene jeg ville gjøre. De kompleksene jeg hadde var der og hadde vært der lenge. Mitt problem var ikke at jeg ikke visste hva jeg ville, men tanken på å ikke bli tatt i mot med forståelse av hva det var jeg følte.  For det er jo det det går på.  Jeg var i mitt hode for ung, for slank og alle de andre tenkelige meningene man setter seg etter endeløse konsultasjoner hos andre som mente at jeg burde vente til jeg ble ¨godt voksen.¨

Kvinne 58 år

Jeg er en kvinne på 58 som fikk foretatt Smartlipo to ulike steder på kroppen. Første gangen var i begynnelsen av januar 2013 og i mars var jeg allerede klar for andre inngrepet. Jeg ble meget godt ivaretatt på klinikken både før og etter inngrepene. Opplevde å få god informasjon av lege og annet helsepersonell og ble godt fulgt opp i uker og måneder etterpå.

Mann 48

Jeg har i mange år gått og tenkt at jeg skulle ha gjort noe med mine "love handels" Jeg er nok litt arvelig belastet med å ha litt ekstra fett rundt magen og på hoftene. Jeg ser hvordan min far har samme kroppsfasong og det har vært lett å se hvordan jeg kommer til å se ut når jeg blir eldre. Jeg har flere ganger søkt på nett og spurt meg litt for når det gjelder muligheter for å få gjort noe med problemet mitt, men jeg har liksom aldri turt å ta det siste steget.

Kvinne, 23 år

Jeg vil bare si at jeg er utrolig fornøyd med hvordan magen og ikke minst hvordan keisersnittet mitt sier ut. Det har gitt meg en ny hverdag, mye glede og en inspirasjon for å kunne starte på nytt med å være sunn. Jeg har gått ned 2kg, kjempe fornøyd.

Kvinne, 72 år

Etter diverse bedøvende/avslappende tabletter ca. 15 minutter før inngrepet, ble brystene bedøvet med vann sprøytet inn flere steder for å lage kanaler. Litt vondt noen få steder, men tannlegen er langt verre etter min mening. 

Kvinne, 69 år

Jeg har i mange år hatt store og tunge bryster, og i den forbindelse brukte jeg spesial-
bysteholder med brede stropper, men fikk likevel dype groper i skuldrene. 

Kvinne 55 år

Anbefaling SMARTLIPO!

Jeg har født tre barn, og siste for snart 25 år siden. Siden den gang har jeg slitt med overheng av fett på magen. Dette har gitt meg til tider store sår som har skapt store ubehag for meg. Men man prioriterer ikke seg selv med små barn, og snart var de store, og likevel prioriterte jeg ikke meg selv.