Micro-tox

Hva er Micro-tox, Microgold og Aquagold?
Micro-tox er en skånsom behandling som reduserer små linjer og rynker, trekker sammen porer, gir en glattere og jevnere hud, samt forbedrer overfladiske akne arr og pigmentflekker. Behandlingen utføres med en liten beholder med 20 ørsmå nåler som er tynnere enn hårstrå, der det er laget et spiralformet spor på utsiden.  Microgold hhv Aquagold er navnet på denne beholderen. 

I beholderen kan det blandes Botox («Micro-Botox»), hyaluronsyre (som f eks Restylane), pigmentdempende serum, vitaminer, antioksidanter, PRP eller annet etter kundens ønske og behov. Når man trykker beholderen mot huden, kommer de små nålene ut.  De er kun 0,6 mm lange, så de kjennes nesten ikke.  De åpner imidlertid huden slik at virkestoffene kommer dypt nok ned til å gi ønsket effekt. På denne måten får man behandlet ansiktshuden effektivt, uten fare for blåmerker og helt smertefritt!

Hva oppnår man med behandlingen?
I Microgold-behandling benyttes det ofte en blanding av Botox og hyaluronsyre:

Botox vil dempe svettekjertlene i huden samt redusere oljeproduksjonen, hvilket medfører mindre porer. I tillegg vil muskler som er festet helt øverst i huden, bli behandlet.  Dermed får man en reduksjon av fine rynker og linjer, eksempelvis linjene under øynene og ved øyekroken («kråkeføtter»).

Hyaluronsyre  gir økt fasthet, elastisitet og jevnere hud, i tillegg til fukt og glød til huden. 

Er det noen bivirkninger?
Botox er et legemiddel, men det er svært sjelden man ser noen form for bivirkning ved så små doser som benyttes ved denne behandlingsformen. Steril hyaluronsyre fra en anerkjent produsent er også svært trygt. Allergiske reaksjoner kan forekomme, men er ekstremt sjelden.

Nedetiden er minimal, og man vil kun oppleve litt rødhet noen timer etter behandlingen.

Hvor lenge varer effekten?
Botox er Botox uansett måte den er blitt tilført på og varer vanligvis 3-4 måneder.  Hyaluronsyre varierer ettersom hva slags type, molekylstørrelse etc som er satt, men varer vanligvis lenger enn Botox.

Vil du vite mer, se her https://www.youtube.com/watch?v=OyOMFndRoW8

Micro-tox bidrar til glattere og jevnere hud
Micro-tox bidrar til glattere og jevnere hud