Klinikker

Vi er en spesialklinikk med et bredt spekter av kosmetiske behandlinger og operasjoner.

Novelaklinikken Skøyen

Novelaklinikken Skøyen er en spesialklinikk med et bredt spekter av kosmetiske behandlinger og operasjoner. Det aller beste utstyret innen kosmetisk behandling og kirurgi, erfarne kirurger og kvalifiserte behandlere sikrer deg best mulig resultat. Hos oss får du kompetanse og kvalitet i alle ledd, og det viktig for oss at du kjenner deg trygg og godt ivaretatt fra du kommer inn døren. Her møter du utelukkende kirurger, leger, sykepleiere og hudpleiere med lang erfaring og spisskompetanse innenfor sitt område.  

Vi tilbyr en rekke behandlinger innen laserbehandlinger, injeksjoner, medisinsk hudpleie, permanent fettfjerning med SmartLipo laser og fjerning av celulitter.

Novelaklinikken ligger sentralt på Skøyen i Oslo, lett tilgjengelig med bil (parkeringshus rett ved), buss, tog og flytog.

Les mer om våre behandlinger her:

Kontakt
Karenslyst Allè 12, 0287 Oslo
Tlf: 21 64 06 00
Åpningstider

Hverdager: 09.00 - 19.00
Fredager:    09.00 - 17.00
Lørdager:   10.00 - 15.00

Ansatte hos Novelaklinikken Skøyen
Dr. Nikolai Paus Grova
Ansvarlig kirurg

Dr. Paus Grova er spesialist i ortopedisk kirurgi og idrettsmedisin, i tillegg til spesialist i SmartLipo, laser og kosmetisk medisinske behandlinger. Hyppig benyttet foredragsholder i kurs om laser og kosmetiske behandlinger.

Underviser og lærer opp leger fra inn- og utland i SmartLipo og trådløft. Den i Norge som har behandlet flest med SmartLipo laserlipolyse.

Dr. Carolin Freccero
Plastikkirurg

Dr. Freccero har vært spesialist innen plastikkirurgi siden 2006. De siste årene har hun jobbet med brystrekonstruksjon og anses også å være en av de fremste på fjerning av tunge øyelokk. Dr. Carolin Freccero er Novelaklinikkens spesialist på brystreduksjon med SmartLipo laser-lipolyse.

Kristina Tonheim
SPESIALSYKEPLEIER

Spesialsykepleier med lang erfaring innen laser, injeksjoner mot rynker og fillerbehandlinger. Autorisert kosmetisk sykepleier og spesialist på injeksjonsbehandlinger.

Homeira Emadpour
Permanent Make-up og hudterapeut

Homeiras milde og varme vesen gjør enhver behandling til en opplevelse!

Hun er spesialiet i Biotek Permanent Make-up og har mangeårig kompetanse innen laser, Eximia og hudterapi.