Klinikker

Vi er en spesialklinikk med et bredt spekter av kosmetiske behandlinger og operasjoner.

Novelaklinikken Hønefoss

Novelaklinikken Hønefoss er en spesialklinikk med et bredt spekter av kosmetiske behandlinger og operasjoner. Det aller beste utstyret innen kosmetisk behandling og kirurgi, erfarne kirurger og kvalifiserte behandlere sikrer deg best mulig resultat. Hos oss får du kompetanse og kvalitet i alle ledd, og det viktig for oss at du kjenner deg trygg og godt ivaretatt fra du kommer inn døren. Her møter du utelukkende kirurger, leger, sykepleiere og hudpleiere med lang erfaring og spisskompetanse innenfor sitt område. 

Vi tilbyr en rekke behandlinger innen laserbehandlinger, injeksjoner, medisinsk hudpleie, permanent fettfjerning med SmartLipo laser og fjerning av celulitter. Klinikken ligger i Sentrumskvartalet vis à vis Hønefoss kino, med svært gode parkeringsmuligheter i nærheten. 

Les mer om våre behandlinger her: 

Kontakt
Hønefoss Bru 1D, 3510 Hønefoss
Tlf: 91 36 00 91
Åpningstider

Mandag: 10.00 - 17.00

Tirsdag til torsdag: 10.00 - 19.00

Fredag: 10.00 - 17.00

Annenhver lørdager: 10.00 - 15.00

Ansatte hos Novelaklinikken Hønefoss
Dr. Nikolai Paus Grova
Dr. Nikolai Paus Grova
Ansvarlig kirurg

Spesialist i ortopedisk kirurgi og idrettsmedisin. Spesialist i SmartLipo, laser og kosmetisk medisinske behandlinger. Hyppig benyttet foredragsholder i kurs om laser og kosmetiske behandlinger.

Underviser og lærer opp leger fra inn- og utland i SmartLipo og trådløft. Den i Norge som har behandlet flest med SmartLipo laserlipolyse.

Minna Kekäläinen
Minna Kekäläinen
Hud- og kroppsterapeut
Lene Cathrine Fredriksen
Lene Cathrine Fredriksen
Frisør
Kristina Tonheim
Spesialsykepleier

Spesialsykepleier med lang erfaring innen laser, injeksjoner mot rynker og fillerbehandlinger. Autorisert kosmetisk sykepleier og spesialist på injeksjonsbehandlinger.