Klinikker

Vi er en spesialklinikk med et bredt spekter av kosmetiske behandlinger og operasjoner.

Novelaklinikken, Stokke

Novelaklinikken Stokke (tidligere Kroppen Spa og Velvære) er en spesialklinikk med et bredt spekter av kosmetiske behandlinger. Det aller beste utstyret innen hud, fot og kosmetiske behandlinger i hendene til kvalifiserte behandlere sikrer deg best mulig resultat. Hos oss får du kompetanse og kvalitet i alle ledd, og det viktig for oss at du kjenner deg trygg og godt ivaretatt fra du kommer inn døren. Her møter du utelukkende sykepleiere, hudterapeuter og fotpleiere med lang erfaring og spisskompetanse innenfor sitt område.  

Vi samarbeider tett med Novelakliniken i Tønsberg og har sykepleier derfra som kommer uketlig og tilbyr kosmetiske injeksjoner samt konsultasjon og informasjon om de behendlingene som utføres kun i Tønseberg, som trådløft, fraksjonert CO2 laser og smartlipo. Kirurg Nikolai Paus Grova er den i landet som har lengst erfaring på dette feltet, har behandlet flest kunder og kan vise til svært gode resultater. Før-etter-bilder er tilgjengelige på klinikken. Kom innom for en uforpliktende samtale.

Novelaklinikken ligger sentralt i Stokke, rett ved Stokke senter, lett tilgjengelig med bil og godt med parkeringsplasser rett ved.

Les mer om våre behandlinger her:

 

Kontakt
Stokke Senter, Kornmagasingata 5,3160 Stokke
Tlf: 33 36 61 11
Åpningstider