Kundeerfaring

Få et innblikk i andres opplevelser hos Novelaklinikken.

Kvinne, 42 år

Jeg er en kvinne fra Oslo som ønsker med dette å fortelle litt om min totale opplevelse rundt Smart Lipo kombinert med Eximia ved Skin Medical Clinic på Skøyen i Oslo. Hele denne prosessen startet med at jeg som person ikke var fornøyd med min kropp, og til tider ikke klarte å akseptere at min figur og vekt har økt sakte men sikkert de siste årene. Til tross for regelmessig trening og fokus på kosthold. Denne følelsen er det nok mange kvinner på min alder som kjenner til, og som da også vet at dette er med på å påvirke vår hverdag. Bevisst og-/eller ubevisst.

Dette er noe jeg har tenkt på lenge. Jeg er en høy kvinne som alltid har vært flink til å skjule mine problemområder, så når man har kommet inn på det med overvekt/slanking har jeg alltid hørt at jeg er ”fin”, og trenger ikke gå ned i vekt etc. Dette er en av grunnene til at jeg ikke har snakket med mange om denne prosessen, kun de aller nærmeste. Jeg startet å søke på internett på tradisjonell fettsuging. Fant mye informasjon, bilder, erfaringer etc. Har også en bekjent som har foretatt et slikt inngrep. Til tross for at henne ikke har vært fornøyd, følte at jeg satt inne med mye informasjon da jeg til slutt bestilte en time for konsultasjon ved en klinikk i Oslo.

Jeg er i utgangspunktet ”livredd” alt som har med leger og sykehus å gjøre, så det var å gå over en terskel for meg bare det å møte til en konsultasjon. Dette fortalte jeg også når jeg kom inn til kirurg. Det første jeg gjorde var å kle av meg rett ovenfor speilet, samt gå på vekten. Jeg ble tegnet på med tusj. Til slutt fortalte kirurgen at jeg ikke kom til å bli fornøyd med ”kun” fettsuging. Her måtte det mer til, så full mageplastikk med flytting av navl var kirurgens anbefaling. Jeg ble egentlig overrasket, og om mulig enda mer engstelig. Men man tror jo at det dem sier er sant, selv om jeg gikk ut derfra meget betenkt. Jeg bestemte meg for å gjøre mer ”reseach” på internett.

Nikolai besvarte alle mine spørsmål på en ærlig, rolig og informativ måte. Følte det var satt av god tid til konsultasjonen.

Det var da jeg kom over Smart Lipo. Informasjonen jeg fant om dette virket interessant, og som en mye bedre løsning for meg. Jeg bestemte meg da for å bestille en time til konsultasjon hos Skin Medical Clinic på Skøyen i Oslo. Jeg gruet meg ikke noe mindre denne gangen, men ble fort litt roligere når jeg kom inn i deres lokaler. Her kom jeg inn i en delikat hudpleiesalong med rolig og koselig atmosfære, fremfor et sykehus. Jeg ble møtt med svært hyggelig personalet. Ble omgående tilbudt kaffe/te etc. Var ute i god tid, og ble sittende å vente til min kirurg Nikolai Paus Grova var klar for konsultasjonen.

Jeg fortalte først litt om meg selv, og definerte hvor og hva jeg så som mitt problem. Deretter fikk jeg svært god informasjon om hva Smartlipo gikk ut på, og hvordan det utføres etc. Nikolai besvarte alle mine spørsmål på en ærlig, rolig og informativ måte. Følte det var satt av god tid til konsultasjonen.

Jeg gikk ut fra klinikken med en god følelse, men hadde ikke bestemt meg enda. Valgte å ta litt betenkningstid, for så og kontakte han senere. Jeg fikk med meg et telefonnr til en av hans pasienter som en referanse, samt telefonnr direkte til han. Det tok ikke mange timene før jeg ringte vedkommende jeg hadde fått som referanse. En svært hyggelig person som var åpen og ærlig om hva vedkommende hadde gjennomgått, samt litt om vedkommendes utgangspunkt. Noe jeg følte var tilnærmet mitt eget. Jeg fikk svar på alle av mine spørsmål, og nok en bekreftelse på at dette ikke var noe å grue seg til. Jeg var litt opptatt av at tiden etter et evnt. inngrep skulle være tilnærmet ”normal”, da jeg valgte og ikke si noe om dette til verken venner så vel som kollegaer. Jeg hadde bestemt meg. Dette skulle jeg gjøre. Bare å ha den følelsen, og at tvilen ikke var der lenger var en super følelse. Nå var tiden inne for at jeg skulle tenke på meg selv og min selvfølelse. Og veien til å bli en kvinne som synes godt om seg selv, og som aksepterer sin egen kropp hadde startet. Jeg valgte først å konsentrere meg om mage/midje og hofter. Fikk time en ettermiddag etter jobb. Kom til klinikken og ble møtt av de samme hyggelige personene som sist.

Tror ikke jeg noen gang kan få fullrost Skin Medical Clinic, Nikolai og hans kollegaer. Er så glad jeg kom over dem på internett, og ikke minst glad for at klinikken jeg var i kontakt med vedr. ordinær fettsuging skremte livet av meg. Jeg har blitt en blidere person, kone og ikke minst mamma!

Nå var vi i gang. Inngrepet gikk superfint. Var våken, og fulgte nøye med. Så at fettet bokstavelig talt forsvant fra kroppen min. Minimale ubehageligheter under inngrepet. Vil ikke kalle det smerte engang, og jeg definerer meg ikke som veldig tøff med en høy smerteterskel. Men det var ikke vondt. Etter inngrepet ble jeg tilbudt suppe, og fikk hvile så lenge jeg følte behov til jeg ble hentet. Vil nevne at jeg var litt uvel, kvalm og litt svimmel. Noe jeg hadde blitt fortalt og var godt forberedt på. Fikk med meg et par smertestillende for kvelden når jeg reiste hjem, noe jeg ikke trengte å ta. Fikk meg en god natts søvn, og dagen etter var jeg mye bedre form. Ting gikk litt ”saktere”, men de dagelige morgenrutinene med barn av gårde på skole etc gikk helt fint. Valgte å jobbe hjemme denne dagen, da jeg har mulighet for det. Det var som om man har vært med på en tøff treningsøkt, og jeg følte stølhet i kroppen rundt de berørte steder. Men ingen direkte smerte. Fikk av meg bandasjen denne formiddagen, og på med hold-in body. Allerede to dager etter inngrepet var jeg i gang med mine lange kveldsturer.

Etter en ukes tid startet jeg opp med Eximia behandling. Den første behandlingen var litt ”øm”, men samtidig deilig å få mykt opp de berørte områdene. Tok da en kur over 5 behandlinger. Til nå hadde jeg gått ned ca 6-7 kg. En kombinasjon av Smartlipo + Eximia, kosthold og mosjon. Jeg begynte nå å tenke på om jeg også skulle gjøre noe med mitt problemområde nr 2, nemlig lårene. Fire uker etter mitt første inngrep tok jeg innside og utside lår og knær. Nå var jeg helt rolig, trengte mindre bedøvelse og alt gikk svært greit. Kom meg raskt tilbake til det vante også denne gangen. Er nå i gang med å fullføre en ny Eximia kur over 5 ganger.

Resultatet til nå er at jeg som person ser på meg selv med helt andre øyne. Det er enda en stund til jeg er ”fremme” ved sluttresultatet, men allerede nå føler jeg meg som en helt annen person. Er så fornøyd med hvordan jeg ser ut. Klær jeg ikke har villet bruke på lenge sitter som et skudd, og energien min er tilbake. Motivasjonen min er på topp med tanke på trening og kosthold. Jeg føler at jeg er ute av den ”onde sirkelen” når alt bare var tungt, bokstavelig talt.

Tror ikke jeg noen gang kan få fullrost Skin Medical Clinic, Nikolai og hans kollegaer. Er så glad jeg kom over dem på internett, og ikke minst glad for at klinikken jeg var i kontakt med vedr. ordinær fettsuging skremte livet av meg. Jeg har blitt en blidere person, kone og ikke minst mamma!