Kundeerfaring

Få et innblikk i andres opplevelser hos Novelaklinikken.

Kvinne, 51 år

Jeg er en "jente" på 51 år.  Har i mange år slitt med noen problemområder på kroppen min.  Dette er store ryggputer, overarmer, og lår.

Dette er noe jeg har forsøkt å få vekk med sunt kosthold, trening og alt man kan komme på av kremer etc. etc, uten at dette har gitt resultater.
Så tenkte jeg at nå må jeg må prøve å finne noe som virker for disse områdene.
Googlet litt og fant Novelaklinikken på Skøyen.. Jeg ringte umiddelbart, og fikk snakke med en utrolig hyggelig jente på telefonen, og hun sa at jeg kunne få en gratis konsultasjonetime allerede samme dag.. Så to timer etter troppet jeg opp, og ble møtt av en utrolig hyggelig atmosfære og hyggelig personale som tok imot meg.
Jeg ble tilbudt kaffe elller te, og ble henvist til en hyggelig salong hvor jeg kunne sitte og slappe av til det var min tur.
 
Så dukket verdens hyggeligste mann opp, og presenterte seg som Nikolai Paus Grova.  Vi gikk inn på hans kontor, og jeg fortalte kort om mine problemområder, og at jeg egentlig hadde gitt opp håper om at noe kunne gjøres.. Nikolai fortalte meg da detaljert om Smart Lipo, og hva det er, og hvordan det gjøres.  Jeg ble umiddelbart glad, for nå skjønte jeg at jeg endelig kunne få hjelp til mine problemer.  
Dette var på en onsdag, og allerede mandagen etter fikk jeg time.. 
Litt nervøs var jeg jo, men Nikolai beroliget meg med at dette kom til å gå bra, og at inngrepet var smertefritt... og DET var det... 
Jeg tok overarmer, rygg, mage og flanke under ett,- og det gikk over all forventning.  Ikke hadde jeg smerter etterpå,- følte meg bare litt mørbanket/støl, og var oppe og gikk dagen etter allerede, og hverdagen fungerte egentlig fint fra første stund...
 
Resultatet har blitt SÅ utrolig bra,- armene mine er normale,- jeg kan nå gå med toppper eller kjoler uten arm, jeg slipper og åle meg inn i trange "holdins" da jeg ikke har ryggputer lenger.. Jeg har fått et NYTT liv, og er såååå fornøyd.
Dette er nå 8 uker siden, og igår var jeg igjen på benken, og tok innside knær og lår.  Har ikke vondt, er bare litt støl, men superform ellers..
 
Til deg som lurer på om dette virkelig er sant, så ta kontakt med meg, så skal jeg fortellle deg om den beste klinikken og behandligen man kan få.
Jeg kan ikke få fullrost Nikolai og Smart Lipo nok.