Kundeerfaring

Få et innblikk i andres opplevelser hos Novelaklinikken.

Kvinne, 54 år

SmartLipo mage/flanke og redusert kolesterol

Etter at jeg stumpet røyken for noen år siden, raste kiloene på. Jeg tok grep og gikk turer og mosjonerte men ingenting hjalp. Jeg leste om Smart lippo og bestemte meg for å ta en konsultasjonstime ved Novelaklinikken på Skøyen. Her ble jeg veldig godt mottatt og under samtalen ble jeg godt orientert om hele prosessen. Vi snakket også om kosthold og mosjon, om hvordan dette kunne påvirke resultatet. Jeg følte jeg ble veldig motivert, og dato for behandlingen ble bestemt.

I tiden etter konsultasjonen ble jeg ekstra fokusert på kosthold, og økte litt på lengden på gåturene. På grunn av langtidsskader etter en bilulykke i ungdommen klarer jeg ikke noen form for intensiv trening, så gode gåturer passer veldig bra for meg, i godt selskap med hunden vår. Gåturer på ca. 1 time, 2 ganger om dagen, samt et sterkt fokus på kosthold gjorde at vektreduksjonen og fettforbrenning var godt i gang før behandlingen.

Etter behandlingen fortsatte jeg med samme fokus og jeg merket at jeg ble stadig lettere. Jeg kuttet ut brød, poteter, ris og pasta. Spiste grove knekkebrød og kun grønnsaker som tilbehør til middag. Reduserte også noe på hvor mye jeg spiste. I løpet av 3 måneder gikk jeg ned 14 kilo. Dette jevnt fordelt over hele kroppen, men selvsagt mest i mageregion og sidene der behandlingen ble utført. Det var også her jeg hadde mest fett.

Etter disse 3 månedene har vekta stabilisert seg, og behovet for kolesterol-dempende medisin er halvert, og alle prøver ellers er bra.

Hvis man ser bort i fra noe smerte i dagene etter behandlingen var hele prosessen smertefr