Kundeerfaring

Få et innblikk i andres opplevelser hos Novelaklinikken.

Kvinne 55 år

Anbefaling SMARTLIPO!

Jeg har født tre barn, og siste for snart 25 år siden. Siden den gang har jeg slitt med overheng av fett på magen. Dette har gitt meg til tider store sår som har skapt store ubehag for meg. Men man prioriterer ikke seg selv med små barn, og snart var de store, og likevel prioriterte jeg ikke meg selv.

Så for noen år siden bestemte jeg meg for at dette måtte jeg gjøre noe med. Jeg var ikke interessert i full operasjon med ansesti da jeg har flere diagnoser, blant annet diabetes. Så leting pågikk noen år, før plutselig Novelaklinikken dukket opp. Her annonserte man med at det var en kirurg som gjorde inngrepene, og det gjorde meg sikkert på, at skulle jeg gjøre dette – skulle jeg gjøre det hos NOVELA klinikken. Smartlipo var tingen for meg. Ingen innleggelse, hele inngrepet gjort på tre timer.

Jeg var til samtale med kirurg Nikolai og ble fort enig med han om at dette skulle vi gjøre. Siden jeg går på blodfortynnende etter ett hjerteinngrep så måtte jeg ha skriftlig godkjennelse fra spesialist om at jeg kunne tas av disse tre dager før inngrepet. Dette igjen betrygget meg på at dette var det riktige stedet for meg.

Så kom dagen, jeg møtte frisk, opplagt og over gjennomsnittet spent. Endelig skulle magefettet reduseres. Jeg hadde ingen tro på at jeg skulle bli noen sylfide etter inngrepet, men hovedhensikten min var å bli kvitt sårene.

Nå 3 mnd etter inngrepet, 10 behandlinger med oppstramming og lymfedrenasje hos kollegaer av kirurg Nikolai føler jeg at jeg har redusert muligheten for disse sårene betraktelig. Jeg er storfornøyd!

Jeg vil derfor anbefale hele NOVELA klinikken, fra alle de flotte damene som jobber for klinikken og ikke minst kirurg Nikolai som var avgjørende for mitt valg av NOVELA klinikken. Og bonusen var alle de andre som jobber der