Kundeerfaring

Få et innblikk i andres opplevelser hos Novelaklinikken.

Kvinne 58 år

Jeg er en kvinne på 58 som fikk foretatt Smartlipo  to ulike steder på kroppen.  Første gangen var i begynnelsen av januar 2013 og i mars var jeg allerede klar for andre inngrepet.  Jeg ble meget godt ivaretatt på klinikken både før og etter inngrepene. Opplevde å få  god informasjon av lege og annet helsepersonell og ble godt fulgt opp i uker og måneder etterpå.

Jeg hadde gjennom de siste årene fått en type bukfett jeg strevde med å trene/ slanke bort.  Jeg hadde tenkt grundig gjennom dette og bestemte i samråd med kirurgen å få behandlet øvre og nedre del av magen, hofter og nedre rygg. Akkurat der har jeg mye hud og jeg ble ikke forespeilet store resultater. Jeg ville likevel forsøke og det ble bedre også der. Jeg er meget godt fornøyd med resultatet, jeg fikk tilbake min gamle figur og det varer, fettcellene kommer ikke tilbake.

Det var morsomt å igjen kunne gå i bikini på stranden i sommer og føle seg fin i sommertøyet!

Selve inngrepet var godt smertelindret, man har hele tiden kontakt med kirurgen. Det eneste jeg vil poengtere med etterbehandlingen er at man før operasjonen går til Medicus Plesner og oppsøker bandagist som tilpasser spesiallaget støtteundertøy til bruk i mange uker etter operasjonen.  Dette er meget viktig, må være stramt og riktig tilpasset for å hindre hevelser og minske generellt ubehag og smerter den første tiden. Må ta noe smertelindring de første døgnene, sikkert ulikt fra person til person. Man kan bevege seg og gå, snu seg i sengen etc mye lettere med støtteundertøyet innerst.  Man kan få hjelp til å hekte på utstyret på Medicus Plesner eventuellt et døgn etter operasjonen, men man får det til med litt innsats selv også.

I mars opererte jeg problemområder på lårene,innside og utside. Ble ikke så omfattende, resultatet ble over all forventning også der. Men, igjen kan jeg ikke få understreket nok nødvendigheten av  stramme, elastiske "mammelukker" over lårene, helt ned til over kneet i mitt tilfelle. Det er åpning til å kunne gå på toalettet slik at man slipper å ta av og på så ofte de første døgnene. Må tilpasses av proffesjonell bandagist. Jeg var aktiv hele tiden, ruslet litt de første to dagene, var på jobb 3. dagen.

Jeg vil anbefale Smartlipo på det sterkeste, men det forventes at man ikke legger seg på sofaen og venter på resultater. Smeltet fett forsvinner ut i en beholder, men man må spise sundt og riktig, samt gå mye, helst en time daglig hvis ikke er 30 min daglig bra og etterhvert  trene litt mere variert. Å gå er uansett det viktigste. Som sykepleier er jeg svært fornøyd med denne type mere skånsom fettfjerning og figurforming. Kirurg Nikolai Grova er utrolig dyktig, han former og ser hvordan det skal bli etterpå. Jeg er meget glad for at jeg valgte han og hans klinikk til å utføre inngrepene. Jeg vil ikke nøle med å anbefale andre som strever med gjenstridige fettdepoter å bruke dr Nikolai G.

Det var morsomt å igjen kunne gå i bikini på stranden i sommer og føle seg fin i sommertøyet!

Tusen takk!