Kundeerfaring

Få et innblikk i andres opplevelser hos Novelaklinikken.

Mann 48

Jeg har i mange år gått og tenkt at jeg skulle ha gjort noe med mine "love handels" Jeg er nok litt arvelig belastet med å ha litt ekstra fett rundt magen og på hoftene. Jeg ser hvordan min far har samme kroppsfasong og det har vært lett å se hvordan jeg kommer til å se ut når jeg blir eldre. Jeg har flere ganger søkt på nett og spurt meg litt for når det gjelder muligheter for å få gjort noe med problemet mitt, men jeg har liksom aldri turt å ta det siste steget. Jeg holder meg i form og trener 3-4 ganger i uken, både på treningssenter og med løpeturer i marka. Men det ekstra fettet vil ikke bli borte. Jeg er normalt slank ellers og føler at jeg er fornøyd med kroppen min bortsett fra det lille ekstra jeg ikke blir kvitt.

For mer enn ti år siden snakket jeg med en arbeidskollega om dette og han sa rett ut at han hadde bestemt seg for å ta fettsuging på magen når han følte at tiden var inne for det. Årene har gått, men jeg har jo sett at han ikke har gjort noe med det enda.

Heldigvis har min kone en venninne som tidligere i våres hadde fått fjernet noe fett hun hadde på magen. Dette fortalte hun villig vekk om og om hvor fornøyd hun var. Ikke hadde det gjort vondt og hun hadde vært på jobben dagen etter helt uten problemer. Nå gledet hun seg til sommeren og bikinisesongen. Dette var det endelige vendepunktet for min del. Nå skulle jeg ta steget og gjøre noe med mitt overflødige fett også. Dessverre hadde den klinikken hvor venninnen til min kone hadde vært sluttet med denne typen inngrep. Jeg reiste allikevel dit og fikk en konsultasjons time. Jeg hadde jo så mange spørsmål som jeg ville ha svar på. Etter at jeg var undersøkt der spurte jeg hva vedkommende ville anbefale meg å gjøre. Jeg hadde allerede søkt litt på nett og funnet ut at det var flere som drev med forskjellige former for fettsuging. Det var forskjellige navn, men selve prinsippet virket å være det samme. Jeg fikk anbefalt en klinikk på Skøyen som het Skin Medical Clinic. Denne var drevet av en som het Nikolai og han skulle være en av de beste på dette området i Norge. Nå skulle ikke tiden kastes vekk. Det var allerede blitt tidlig i Mai og jeg håpet at også jeg kunne bli fin til sommeren.

Jeg ringte dagen etter og fikk snakke med Nikolai. Jeg forklarte at jeg allerede hadde vært hos en tidligere konkurrent av han og var blitt anbefalt dette stedet. Jeg fikk time allerede 18 Mai. Gjett om jeg var spent. Jeg hadde fått beskjed om at dette var i det siste laget for at jeg skulle få en fin kropp til sommersesongen, men det skulle nok gå bra. Dagen kom og jeg reiste til Skøyen. Det var et hyggelig lite sted hvor jeg ble tatt godt i mot. Det var bare å sitte å vente inntil legen var ferdig med forrige pasient. Endelig var det min tur. Først var det litt småprating om hvordan den neste timen ville forløpe. Deretter var det bare å hoppe i det. Jeg hadde bestemt meg for å fjerne fettet på flankene. Det var tross alt der jeg syntes at det var verst. Nikolai luftet muligheten til også å fjerne magefettet når jeg først skulle ta det som var på hoftene. Det var jo en brukbar rabatt hvis man tok flere steder samtidig. Men jeg hadde jo allerede bestemt meg før jeg kom inn døren at det var bare hoftefettet som skulle bort.

Selve operasjonen var nesten over før jeg hadde begynt å grue meg for alvor. Så godt som smertefritt og helt uten ubehag. Plutselig var jeg bandasjert inn med beskjed om å ta det litt med ro fremover. Glad og fornøyd reiste jeg hjem og gledet meg til å vise meg frem for kona som ventet spent hjemme. Dagene etter inngrepet forløp uten problemer. Jeg var i full jobb og i tillegg jobbet i hagen og snekret garasje. Den ble ferdig en uke etter operasjonen, og jeg følte overhode ikke at operasjonen hadde vært til hinder for mitt daglige virke. Alt gikk flott og det ble en fin sommer med ny kropp. Det var bare et problem!! Jeg angret på at jeg ikke hadde fjernet magefettet samtidig. Søren også!!!

Etter ca 2 måneder var jeg på etterkontroll og det første jeg sa til Nikolai var at nå var det bare å sette opp en ny time for å ta resten. Som sagt så gjort. Ny time ble bestilt i slutten av September. Nå var det jo bare å glede seg. Også denne gangen gikk operasjonen uten besvær. Samme formaning fra legen. Ta det litt med ro i starten!! Joda jeg gjorde det en dag og så var det full fart. Nå skulle det ordnes med ved. Over 100 trær ble felt og kvistet to dager etter operasjonen. Jeg hadde en kraftig elastisk støttebandasje som jeg hadde kjøpt etter første inngrepet. Denne hadde jeg på meg dag og natt i en uke og deretter gradvis færre og færre timer i døgnet. Nå er det gått  litt over to uker og jeg er akkurat ferdig etter en to timers step økt på SATS. Helt uten problemer, vel nesten da. Nå er det største problemet at T-skjortene mine er blitt alt for store rundt magen og hoftene. Men det er det minste problemet,  Nå kan jeg endelig kjøpe meg klær som er kroppsnære uten å skjemmes over mine forlengst forsvunne de "love handels" og magepølse. Nå sitter jeg igjen med kun et spørsmål. Hvorfor har jeg ikke gjort dette før!! Både jeg om min kone er super fornøyde med resultatet. Vi bare går rundt å smiler.

Dette var en veldig kort gjenfortelling av hvordan jeg har opplevd å få gjort smartlipo rundt livet. Nå gleder kona seg til det skal bli hennes tur i Desember!