Kundeerfaring

Få et innblikk i andres opplevelser hos Novelaklinikken.

Mariann, 28 år

Mitt navn er Mariann. Jeg er 28 år gammel og dette er min erfaring med Smartlipo ved Novelaklinikken på Skøyen:

Jeg er ung men var likevel sikker på de forbedringene jeg ville gjøre. De kompleksene jeg hadde var der og hadde vært der lenge. Mitt problem var ikke at jeg ikke visste hva jeg ville, men tanken på å ikke bli tatt i mot med forståelse av hva det var jeg følte.  For det er jo det det går på.  Jeg var i mitt hode for ung, for slank og alle de andre tenkelige meningene man setter seg etter endeløse konsultasjoner hos andre som mente at jeg burde vente til jeg ble ¨godt voksen.¨

Jeg er så takknemlig for den fantastiske mottagelsen, forståelsen og oppfølgingen jeg har fått ved klinikken. Man kjenner virkelig at ingen dømmer, og for meg var det et fantastisk sted å komme.

Så der var jeg, på vei til min første konsultasjon, nervøs og livredd for å bli avvist ved døren. Men det jeg møtte var en av mine desidert mest positive opplevelser ved en klinikk noensinne. Nikolai (kirurgen) forstod fullstendig.  Jeg satt der og kjente at mine følelser var av betydning, og flere år med frustrasjon ble til en gradvis lysere og lettere sinnstemning inne i meg selv mens jeg snakket med han. Endelig, tenkte jeg. Det var ingen tvil om at jeg hadde kommet til det rette stedet. Jeg fikk en time raskt, så ingen venting i 3- 6 måneder.
 
Ukene frem mot inngrepet virket allerede som en lettere tilværelse.  For jeg visste at jeg skulle tilbake.  Dagen jeg skulle gjøre min smart lipo var spent. Masse følelser og sommerfugler. Jeg dro alene og man er vel alltid litt nervøs før man skal gjøre noe som man aldri har gjort før. Ja, jeg tror kanskje jeg skalv litt på toget, hihi. Men dette forsvant med det samme jeg kom på klinikken. Det er en rolig og avslappet personal holdning der.  Du blir så godt tatt vare på , de er hyggelige og det hele gikk smertefritt.

Tiden etter denne erfaringen har for meg vært verdt så mye mer enn ord egentlig kan beskrive.  Man tror man er overfladisk og at man tenker mye kropp når man velger å gjøre et slikt inngrep.  Men det har for meg vært mer enn det.  Og dette gjelder mest sannsynlig også deg som vurderer og leser denne anmeldelsen.  Dette forstod de ved klinikken på Skøyen.

Jeg er 28 år og for første gang i mitt liv tenker jeg ikke på kompleksene mine lenger.  Selvsagt alltid noe, vi er jo jenter er vi ikke, hihi. Men de kompleksene som var store, de stoppet meg virkelig i min hverdag. For komplekser tar så mye plass. Nå har jeg begynt å kjøpe meg kjoler, jeg har selvtilliten til å kunne ha intime forhold, kjøpe tettsittende klær og faktisk blitt mer sosial. Og jeg konsentrerer meg om andre ting jeg bryr meg om. Jeg er så takknemlig for den fantastiske mottagelsen, forståelsen og oppfølgingen jeg har fått ved klinikken. Man kjenner virkelig at ingen dømmer, og for meg var det et fantastisk sted å komme.