FAQ

Har du noen spørsmål?
Kanskje finner du svar under,
hvis ikke ta kontakt!

FAQ

SMARTLIPO

Er fettfjerning med Smartlipo laser lipolyse farlig?

 • Alle medisinske behandlinger har en viss risiko.  Ved Smartlipo laser lipolyse, kan man få hevelse og blåmerker som varer en stund etter behandlingen.  Svært sjelden kan man også få infeksjon, det oppstår i under 1% av tilfellene.  Skulle man være så uheldig, løses det vanligvis enkelt med antibiotika.  Viktig at man tar kontakt med klinikken dersom man lurer på eller mistenker infeksjon, slik at vi kan slå til tidlig med antibiotika.  
   

Kan man forvente gode resultater?

 • Absolutt.  Vi har en "fornøydhets garanti".  Laser lipolyse er en behandling som gir permanent endret figur.  Sammen med legen avklarer dere på forhånd hvilke områder som skal bort og hvilke som bare skal formes litt.   Slik kan du nærmest bestemme selv hvordan figur du ønsker.
   

Hvor lang tid tar det før man kan gå på jobb?

 • De aller fleste går på jobb allerede neste dag.  Dersom man er i en fysisk krevende jobb (barnehage, snekker, laser-lege..) kan det være godt å ta "hjemmekontor" en dag.


ETTERBEHANDLING MED TRIACTIV OG EXIMIA

Er det noen bivirkninger?

 • Nei. Dette er helt ufarlige behandlinger uten negative bivirkninger.  Etter Smartlipo laser liplyse er det imidlertid svært godt å få noen behandlinger for å myke opp det behandlede område og få litt vakuum-massasje der hevelse og slaggstoffer blir "melket" bort og inn i lymfesystemet.


Hvor mange behandlinger trenger man etter en Smartlipo laser-lipolyse- behandling?

 • Det kommer veldig an på hvor stort område som er behandlet.  Men det er vanligvis nok med 5 etterbehandlinger, gjerne 1-2 behandlinger pr uke.  Noen ønsker etter dette  å avlutte, mens en god del velger ytterligere 5 behandlinger for å komme helt i mål.


KRYSTALLSLIPING MED OXYGEN

Hvorfor er krystallsliping med oxygen så mye bedre enn vanlig krystallsliping?

 • Med oksygen som blir blåst mot huden samtidig som den blir slipt, oppnår man en behandlinge som er både mer skånsom og mer effektiv enn andre tilsvarende systemer.

Blir man rødflakkete, og hvor lang tid tar det før man blir fin igjen?

 • Nei.  Det er akkurat det som er det unike med oksygen-tilskuddet, man blir ikke rødflakkete.  Man får en glødende og frisk hud, iom at ytterste hudlag er fjernet og gjenværende hudceller er behandlet.


PERMANENT MAKE UP
Er det vondt?

 • Nei.  Vi har spesialimportert reseptpliktig bedøvelseskrem slik at det ikke lenger er vondt å få denne behandlingen.