Presse

Les artikler om våre behandlingsmetoder

SmartLipo i velvære magasinet Great Spa

Siden 2011 har Novelaklinikken utført over 2000 SmartLipo-behandlinger i Norge. Fettfjerningsmetoden er velkjent i USA, England, Italia, Tyskland, Sverige og Norge, og stadig flere benytter seg av metoden som fjerner fettcellene permanent på en skånsom og effektiv måte. 

Novelaklinikken Vestfold i Tønsbergmagasinet

I nyoppussede og luftige lokaler i Baglergaten 1, rett ved politistasjonen, finner du Novelaklinikken Tønsberg. Klinkken tilbyr et bredt spekter av behandlinger fra negler, bryn, hudpleie, injeksjoner, hudterapi og laserbehandlinger til effektiv figurforming.

Skånsom fettfjerning

Kosmetisk kirurgi handler om mye mer enn å bare rette noen små skjønnhetsfeil og skavanker, for noen kan det bety en helt ny selvfølelse. Hos Skin Medical Clinic på Skøyen har de utviklet konseptet ExiLipo, en kombinasjonsbehandling av laser-assistert fettfjerning med Smartlipo og Eximia-figurforming. Denne unike kombinasjonen gir utrolig gode resultater på en svært skånsom måte.

Co2-laser i Bogstadveien Magasinet

Co2-laseren strammer opp huden i ansiktet, samtidig som den gir en hudfornyelse. Laseren tilsvarer en dyp kjemisk peeling hvor man stimulerer bindevevet. Laseren øker kollagenproduksjonen i huden, og man får en ny og strammere hud. Dette er en perfekt behandling for de som har tunge øyelokk, de som har dype linjer som går ned i leppene og for de som har arrdannelser i huden etter akne.

 

Smelter bort magen

Smartlipo fettfjerning med laser, er en konkurrent til fettsuging. Har du enten mannebryst eller ridebukser, får du fjernet dette på dagen uten jobbfravær. Og snart er det sommer...

BLI SOMMERKLAR MED FIGURFORMING!

Med sommeren rett rundt hjørnet er det mange som ønsker å forberede seg på strandsesongen. Men det er enkelte områder hvor fettet er nærmest umulig å slanke eller trene vekk, som mage, ridebukselår eller overarmer. 
Hos Novelaklinikken på Skøyen har de lang erfaring med figurforming med SmartLipo og kan vise til svært gode resultater.

Ansiktløft med en tråd

Med årene endres ansiktet, og mange ser eldre ut enn de føler seg. Silhouette Soft løfter ansiktet, og gir en frisk glød uten kirurgi. Behandlingen utføres ved bruk av en enkel tråd og gir overraskende resultater. Novelaklinikken ligger sentralt på Skøyen. Jeg kommer inn i en avslappet atmosfære, med levende lys og hyggelige ansatte. Med det nyeste innen teknologi, erfarne kirurger og kvalifiserte behandlere, er det ingen tvil om at du er i trygge hender. Klinikken tilbyr et bredt spekter av kosmetiske behandlinger og operasjoner og noe av det nyeste på markedet er Silhouette Soft.

Skånsom & permanent fettfjerning med laser

Kosmetisk kirurgi handler om så mye mer enn bare å rette opp noen skavanker. For mange kan det bety en helt ny selvfølelse. Skin Medical Clinic på Skøyen er eksperter på laser-assistert fettfjerning med SmartLipo, en skånsom og permanent fettfjerning helt uten skalpell. Dette er en flott måte å bli kvitt de fettdepotene som er nærmest umulig å slanke bort, som dobbelthaker, ridebukselår og mannebryst.

Smart fettfjerning med laser

Er du lei av ridebukselårene som ikke vil bort til tross for iherdig trening? Kanskje du har tatt hundrevis av situps og spist salat hver dag uten at magen blir flatere? En ny og skånsom behandling gjør nå fettfjerning aktuell for langt flere enn tidligere. Operasjonen gjennomføres raskt og uten narkose slik at du er klar for jobb dagen etter.

Kvalitetsbehandling som gir deg selvfølelsen tilbake

Enten du har lyst til å fjerne fett, stramme opp linjer med ulike behandlinger, eller bli kvitt sjenerende tatoveringer og pigmentflekker, er kvalitetsbehandling avgjørende for godt resultat. Det finnes uttallige behandlinger på markedet, og stadig flere ønsker å rette opp i sjenerende poser under øynene eller tunge øyelokk på en skånsom måte.

Smart-lipo

Fettsuging har de siste årene blitt envanlig kosmetisk prosedyre også i Norge. – I motsetning til den tradisjonelle fettsugingen med full narkose, er fettfjerning med laserteknikk en behandlingsform som utsetter pasienten for svært få belastninger, opplyser kirurg Nikolai Paus Grova. Smart Lipo er et skånsomt inngrep som foregår med lokalbedøvelse, med tillegg av beroligende og smertestillende midler.

Skånsom slank

Laser-assistert fettfjerning eller Smartlipo har vært kjent siden 1999, og er grunnet sin skånsomme effekt og minimale inngrep blitt en svært populær fettsugingsbehandlingsform i USA og andre europeiske land. Laser metoden for dette kom til Oslo i 2011. Basert på internasjonal forskning har Novelaklinikken på Skøyen utviklet konseptet ExiLipo. Dette er en kombinasjonsbehandling som
består av Eximia-figurforming og Smartlipo- behandling.

Testet ny metode
Der lårene og rumpe til Eva før var ruglete og ujevn, glattes den nå ut etter hvert som kirurgen "staker" seg frem. Årsaken til cellulitter eller dumper er stramme bindevevsbånd i fettet, som over tid blir mindre elastisk og dermed holder huden "nede".